Tehokas rekrytointi ja laadukkuus Autorekryn toiminnan ytimessä

Tehokas rekrytointi ja laadukkuus Autorekryn toiminnan ytimessä

Ramona Westersund Asiakastarinat

Autorekry on Suomen ensimmäinen ja ainoa autoalan rekrytointeihin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Autorekry yhdistää autoalan tekijät ja laadukas sekä tehokas rekrytointi on heille sydämen asia. Aiemmin Autorekry toimi omien erilaisten työkalujensa ja -tapojensa voimin, mutta rekrytointi ei ollut tarpeeksi tehokasta ja laadukasta korkeat laatustandardit asettaneelle yritykselle. Tästä syystä Autorekry otti LAURA-rekrytointijärjestelmän käyttöönsä keskeiseksi osaksi rekrytointiprosessiaan toukokuussa 2023.

Tehokas rekrytointi ja laatu käsikädessä

Autorekry panostaa nopeisiin ja laadukkaisiin rekrytointiprosesseihin, ja LAURA on osoittautunut keskeiseksi tekijäksi tämän tavoitteen saavuttamisessa.

”Olemme ottaneet LAURA-järjestelmän käyttöömme toukokuussa 2023, ja se on nyt olennainen osa rekrytointistrategiaamme. LAURA on vaikuttanut positiivisesti rekrytointiprosesseihimme. Julkaisemme kaikki työpaikkailmoituksemme LAURAssa, ohjaamme kaikki hakemukset LAURAan ja käymme sen avulla myös hakijaviestintää.”, kuvailee Autorekryn toimitusjohtaja Janne Turklin.

Autorekry haluaa olla toiminnassaan nopeita ja tehokkaita sekä toimeksiantajien, että hakijoiden suuntaan. He haluavat saada parhaan tekijän mahdollisimman nopeasti asiakkaan palvelukseen. Samalla he pyrkivät välttämään hakijoiden kokemaa liiallista odottelua prosessissa päätöksenteon suhteen ja tarjoamaan heille tehokasta viestintää. LAURA auttaa tavoitteen saavuttamisessa, mahdollistaen nopean ja tehokkaan yhteydenpidon hakijoihin.

”LAURA auttaa meitä kommunikoimaan hakijoille tehokkaammin, ja tällä toivomme olevan arvoa hakijamielikuvassa toimeksiantajan sekä Autorekryn suuntaan.”, Turklin huomauttaa.

Autorekry on havainnut useita keskeisiä LAURA-rekrytointijärjestelmän ominaisuuksia, jotka ovat parantaneet heidän rekrytointiprosessejaan. Näihin kuuluvat edellä mainittujen hakijaviestinnän työkalujen lisäksi työpaikkailmoituksen julkaisu useissa kanavissa samanaikaiseksi ja oman hakijapankin rakentaminen.

”LAURA mahdollistaa työpaikkailmoitusten julkaisun useisiin eri kanaviin samalla kertaa, mikä säästää arvokasta aikaa. Ilmoitusintegraatio on hyvin oleellinen asia ja se toimii suhteellisen hyvin. Myös oman hakijapankin kerryttäminen on selkeästi keskiössä arjessamme. Tehokas rekrytointi on juuri tätä meille.”, kertoo Turklin.

Jatkuva kehittyminen myös tärkeää

Vaikka Autorekry on ollut tyytyväinen LAURA-järjestelmän käyttöönottoon, Autorekryn toimitusjohtaja Janne Turklin peräänkuuluttaa myös jatkuvan kehittymisen tärkeyttä.

”Kaikki voivat aina kehittyä entisestään, niin järjestelmät, prosessit kuin henkilötkin. Meidän täytyy pohtia omaa tekemistämme ja sitä, miten voimme sitä tehostaa entisestään. Todennäköisesti emme osaa ottaa vielä läheskään kaikkea LAURAsta irti. Emme ole vielä ehtineet kesän aikana perehtyä kaikkiin LAURAn ominaisuuksiin, josta meille olisi varmasti etua. Tässä yhteydessä kiitämmekin yhteyshenkilömme Irina Karppisen aktiivisuutta LAURAn aiempien ja uusienkin ominaisuuksien esittelyssä ja muistuttelussa.”, kehuu Turklin.

”Muutenkin LAURA-tiimin asiakaspalvelu on todella nopeaa, selkeää ja ystävällistä. Kertaakaan en ole kokenut viivästyksiä vastauksissa tai jonkinlaista turhautuneisuutta ”tyhmiinkin” kysymyksiini, joita väkisinkin syntyy, kun erilaisia uusia ominaisuuksia tulee eteen ensimmäistä kertaa omalle kohdalle arjen kiireen keskellä. Lisäksi oma yhteyshenkilömme tarjoutuu tulemaan paikanpäälle sopivin ajoin käymään tiiviisti läpi prosessimme hiomista ja kehittämistä.”, jatkaa Turklin.

Autorekry antaa myös kehuja LAURAn jatkuvalle kehitykselle ja käyttäjien tarpeiden aktiiviselle kuuntelulle.

”Olemme aistineet, että LAURAssa tehdään voimakasta kehitystyötä ja kuunnellaan käyttäjien tarpeita sekä kehitysehdotuksia palveluun ja toiminnallisuuteen liittyen. Jäämme toiveikkaana ja jännittyneinä odottelemaan mitä uutta yhteyshenkilömme taas seuraavalla kerralla meille kertoo tulevaisuudessa tapahtuvan.”, myhäilee Turklin.

”Me Autorekryssä uskomme olevamme Suomen parhaiten autoalan tunteva rekrytointiyritys, mutta osaamisemme ja resurssimme eivät riitä rekrytointijärjestelmien suhteen. Siksi haluamme toimia yhteistyössä LAURAn ammattilaisten kanssa ja suosittelemme samaa kaikille muillekin. Miksi keksiä pyörä itse uudelleen, kun LAURA tarjoaa sen palveluna paremmin.”, summaa Turklin lopuksi.

Me Autorekryssä uskomme olevamme Suomen parhaiten autoalan tunteva rekrytointiyritys, mutta osaamisemme ja resurssimme eivät riitä rekrytointijärjestelmien suhteen. Siksi haluamme toimia yhteistyössä LAURAn ammattilaisten kanssa ja suosittelemme samaa kaikille muillekin. Miksi keksiä pyörä itse uudelleen, kun LAURA tarjoaa sen palveluna paremmin.

Janne Turklin, Autorekryn toimitusjohtaja