Wirestaff Oy

Rakennus- /loppusiivooja

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 19.06.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.06.2024, 0:00
  • 30.06.2024, 0:00

Rakennus- /loppusiivooja

Haemme asiakasyrityksellemme SIIVOOJIA Tampereelle eri pituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin. Työtehtäviin kuuluvat mm. rakennustyömaiden loppusiivoukset. Työajat sijoittuvat arkisin ja viikonloppuisin klo 7-18 välille. Töiden kestot vaihtelevat omien toiveidesi ja asiakkaan tarpeen mukaan. Töitä on tarjolla arviolta 37,5h/vko. 

Toivomme hakijoilta ahkeraa ja energistä työskentelyotetta, oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Et välttämättä tarvitse tehtävistä aikaisempaa kokemusta, mutta se katsotaan ehdottomasti eduksi. Saat työtehtäviin aina kattavan perehdytyksen. Loppusiivouksissa vaatimuksena on myös työturvallisuuskortti.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi. Ole nopea, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa:

Ville Kangasmäki, ville.kangasmaki@wirestaff.fi puh. 044 901 6930

Osaamisalue: ,

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.