Vantaan kaupunki

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, 2 paikkaa, Louhelan päiväkoti

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 16.05.2024, 13:00
  • Haku päättyy 30.05.2024, 16:00
  • 30.05.2024, 16:00
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, 2 paikkaa, Louhelan päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Louhelan päiväkoti

Eräkuja 3, 01700 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 05.08.2024 tai sopimuksen mukaan – 31.05.2025

Tervetuloa töihin positiivisesti pedagogiseen työyhteisöömme!

Etsimme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa, joka on sitoutunut ammatilliseen työotteeseen ja monikulttuurisesti rikkaaseen työympäristöön.

Louhelan päiväkoti sijaitsee Myyrmäen sydämessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Toimintayksikköön kuuluvat Ylätalo ja Alatalo, jotka muodostavat keskelle jäävän piha-alueen kanssa Louhelan päiväkodin.

Louhelan päiväkodissa on kuusi ryhmää; kaksi pienten ryhmää 1–3 vuotiaille, neljä 3-5 vuotiaiden ryhmää, joista alatalossa yksi on pienennetty ryhmä, jossa on 16 eskaria ja toinen on pienennetty ryhmä Veon tuella. Ylätalossa on kaksi 21 lapsen ryhmää. 

Louhelan arki rakentuu pienryhmätoiminnasta, joissa toiminnan lähtökohtana toimivat S2-opetus ja kielellisyyden vahvistaminen leikin ja liikunnan keinoin. Panostamme vuorovaikuttamiseen kuvin ja aikuisen vahvan läsnäolon turvin.  Päiväkodin lähiympäristö tarjoaa loistavat monipuoliset mahdollisuudet liikkumiseen ja ulkoiluun ympäri vuoden, joten retkeily onkin tärkeä osa ryhmien viikoittaista toimintaa.

Hakijoilta odotamme pedagogista osaamista sekä vahvoja vuorovaikutustaitoja. Olet innostuva ja kekseliäs toiminnan sanoittaja ja osaat sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Kaikkea ei tarvitse tietää ja osata, mutta tulee olla avoin asenne oppimiseen ja yhteistyöhön. 

Haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa, jonka osaaminen vahvistaa lasten arkea ja turvaa omaa työssäviihtymistä. Avulias ja luova ote tiimityöhön varmistaa kaikille mahdollisuuden ammatilliseen työskentelyyn eli yhteistyössä on voimaa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja eli tarjoamme rempseän ja iloisen työilmapiirin, jossa autamme toisiamme ja huolehdimme kaikkien työn onnistumisesta ja mahdollistumisesta.

Haussa otamme huomioon myös opiskelun loppusuoralla olevat opiskelijat. Haastattelut tapahtuvat jo hakuajan aikana. Otathan yhteyttä ja kyselet lisää! 

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä. Saat turvallisen ja yhdenvertaisen toimintaympäristön sekä työhyvinvointiin liittyviä liikunta- ja kulttuurietuja. 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lastenhoitaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuus)Työskentely erityislasten kanssa katsotaan eduksi.

Luemme eduksi: Erityispedagogiset taidot ja läsnäolevan vuorovaikuttamisen keinot.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2454,48 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55). 

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Puolet määräaikaisen työsuhteen kestosta

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 

Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Johanna Bisi

0408091640

johanna.bisi@vantaa.fi

Tavoitettavissa 9-16

Varajohtaja Laura Walle, p. 0503032336

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: