Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Perheterapeutti, Kuuselan perhekuntoutuskeskus

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 16.05.2024, 13:00
  • Haku päättyy 07.06.2024, 16:00
  • 07.06.2024, 16:00
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Perheterapeutti, Kuuselan perhekuntoutuskeskus

Lasten, nuorten ja perheiden palvelujen toimiala, Perheiden erityispalvelut
Kuuselan perhekuntoutuskeskus
Talvikkirinne 6, 01300 Vantaa

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue on matkalla kohti Suomen parasta hyvinvointialuetta. Uskomme yhdessä muodostettuihin arvoihimme oikeudenmukaisuus, vastuullisuus ja rohkeusOsuvatko arvot yhteen omiesi kanssa? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen.

Tule sinäkin osaksi hyväntekijät-joukkuettamme!  

Oletko erikoistunut perheterapeuttisten menetelmien ja työotteen hyödyntämiseen perheiden kanssa työskentelyssä? Kiinnostaako sinua työskentely perheterapeuttina perhekuntoutuksessa? Tule meille Kuuselan perhekuntoutuskeskukseen vakituiseen perheterapeutin työsuhteeseen 12.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. 

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella perheiden erityispalvelujen palvelualue vastaa lastensuojelun tarpeessa olevien lasten ja heidän perheidensä palveluista: lapsi- ja perhekohtaisesta sosiaalityöstä, avohuollon tukitoimena järjestettävistä palveluista sekä sijaishuollosta. Palvelualue jakautuu lastensuojelun avohuollon ja sijaishuollon tehtäväalueisiin.  Hakemamme perheterapeutti työskentelee palvelualueellamme yhtenä neljästä perheterapeutista, joita on lastensuojelussa sekä avo- että sijaishuollon sosiaalityössä, vastaanottotoiminnan yksikössä ja meillä Kuuselan perhekuntoutuskeskuksessa. 

Perhekuntoutuksessa perheterapeutin tehtävänä on työskennellä tavoitteiden mukaisesti arvioinnissa ja kuntoutuksessa olevien asiakasperheiden kanssa osana moniammatillista työyhteisöä.  Työtehtäviin kuuluu myös yhteistyö osastojen ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa sekä heidän tukemisensa vaativassa asiakastyössä. Perhekuntoutuskeskuksen perheterapeutin lähijohtajana toimii Kuuselan perhekuntoutuskeskuksen yksikön esihenkilö.  

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva ylempi sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto. Lisäksi vaaditaan erityistason perheterapeutin tutkinto sekä Valviran myöntämä oikeus käyttää psykoterapeutin ammattinimikettä.  

Perheterapeutilta odotamme erinomaisia vuorovaikutustaitoja, aktiivista työotetta, yhteistyökykyisyyttä ja taitoa toimia erityisen haastavissa vuorovaikutustilanteissa. Arvostamme systeemisen työotteen tuntemusta ja kokemusta lapsiperheiden kanssa tehdystä työstä sekä lastensuojelutyöstä. Erityisesti arvostamme vahvaa perheterapeuttista työskentelyotetta ja menetelmäosaamista.  

Kuuselan perhekuntoutuskeskus on lastensuojelun avohuollon palveluita tarjoava yksikkö, joka on erikoistunut perheiden auttamiseen ja tukemiseen. Kuuselan perhekuntoutuskeskus on yksi Suomen pisimpään toimineista perhekuntoutusyksiköistä. Haluamme olla perhekuntoutuksessa edelläkävijöitä ja meillä on hyvä työilmapiiri. 

 Kuuselan perhekuntoutuskeskuksessa on kolme ympärivuorokautista perhekuntoutusosastoa; osastot Juurela, Kuusenkäpy ja perhearviointiyksikkö Tammela. Yksikössä on asiakaspaikkoja yhteensä seitsemälletoista (17) asiakasperheelle.  

Kuuselan perhekuntoutuskeskuksessa työskentelee moniammatillinen työyhteisö, joka koostuu sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisista. Yksikössä työskentelee yhteensä kolmekymmentä (30) sosiaaliohjaajaa eri osastoilla ja jokaisella osastolla on lähijohtajana yksikön vastaava ohjaaja. Terveydenhuollon ammattilaisina työskentelee kaksi sairaanhoitajaa ja toimintaterapeuttia, jotka työskentelevät tarpeen mukaisesti kaikkien yksikön asiakasperheiden kanssa. Lisäksi yksikössä on kaksi ruokapalveluvastaavaa. 

Perheterapeutin työtehtävä on uusi ja täten sinulla on hieno mahdollisuus olla mukana kehittämässä työtehtävää ja työnkuvaa perhekuntoutuksen kontekstissa yhdessä yksikön henkilöstön kanssa. 

Työnantaja tarjoaa mahdollisuuden työnohjaukseen. Tarjoamme sinulle työn hoitamiseen oman työhuoneen ja tarvittavat työvälineet. 

Haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana ja tehtävä täyttää sopivan hakijan löydyttyä. 

Tervetuloa osaksi ammattitaitoista ja mahtavaa henkilökuntaamme!

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue?  

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla     

  • lounasedun 
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun 
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut 

Olemme kompaktin kokoinen, lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa

Tutustu tuleviin työkavereihisi > Töissä VAKEssa -blogit

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 12.08.2024 tai sopimuksen mukaan
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Työsuhde
Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto. Lisäksi vaaditaan erityistason perheterapeutin tutkinto sekä Valviran myöntämä oikeus käyttää psykoterapeutin ammattinimikettä.
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Työajan lisätiedot: Yleistyöaika
Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote, Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta,
Tehtäväkohtainen palkka: 4083,90 eur/kk, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00. 

Jäikö jokin askarruttamaan?  

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

Kuuselan perhekuntoutuskeskus/ Lastensuojelulaitoksen esihenkilö
Vaahtera Nina
0407442256
nina.vaahtera@vakehyva.fi

Tavoitettavissa arkisin klo 8-16.

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella työskentelee 5 400 osaavaa asiantuntijaa ja ammattilaista. Olemme kaikki hyvantekijöitä! Keskitymme siihen, missä olemme parhaita, päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen  ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä 280 000 asukkaan parissa.  Olemme Suomen monikulttuurisin kaksikielinen hyvinvointialue. Työkielemme on suomi. 

Lue meistä lisää Meille töihin-sivullamme ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#VAKE #hyvantekijät

Osaamisalue: