Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Palomestari

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 12.02.2024, 12:00
  • Haku päättyy 26.02.2024, 16:00
  • 26.02.2024, 16:00
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Palomestari

Keski-Uudenmaan pelastuslaitos,
Keski-Uudenmaan pelastuslaitos – Onnettomuuksien ehkäisyn suunnittelu
Turbiinitie 14 , 01530 Vantaa

Oletko ihminen, joka hoitaa hommat, pelastaa tilanteen kuin tilanteen ja auttaa työkaveria silloin, kun tarvitaan? Silloin voit olla juuri meille sopiva pelastustoimen ammattilainen. 

Olisiko tässä sinulle HYVA työ:

Haemme nyt ammattitaitoiseen joukkoomme palomestaria vakituiseen virkaan pelastustoimen suunnittelun, onnettomuuksien ehkäisyn suunnittelun toimintayksikköön. Työ alkaa 1.4.2024 tai sopimuksen mukaan.

Tässä vastuutehtävässä pääset kehittämään pelastustoiminnan ja onnettomuuksien ehkäisytyötä laaja-alaisesti, vaikuttamaan siihen mitä tehdään ja miten tehdään, sekä pohtimaan sitä, mitä voisimme tehdä toisin saavuttaaksemme toiminnallamme entistä parempaa vaikuttavuutta. 

Onnettomuuksien ehkäisyn suunnittelun toimintayksikkö vastaa mm. palvelukokonaisuuden resurssisuunnittelusta, vastaa ohjeiden valmistelusta ja ylläpidosta, sekä pelastustoiminnan asiantuntijapalveluista onnettomuuksien ehkäisyn palvelutotantoon. 

Toimistotyöaikana palomestari osallistuu pelastustoiminnan asiantuntijana onnettomuuksien ehkäisytyön prosessien suunnittelu- ja kehittämistyöhön ja toteuttaa siihen liittyvää materiaalia. Lisäksi tehtävänä on kehittää verkostomaisesti oman vastuualueen toimintaa eri viranomaisten ja yhteistyötahojen kanssa. Käytännössä työ liittyy erilaisten suunnitelmien laadintaan ja sisällön kehittämiseen, toiminnan ja toimintamallien kehittämiseen, toiminnassa tarvittavan materiaalin tuottamiseen, sekä seurannan ja tilastoinnin tukitehtäviin. Työhön liittyy myös erikseen määrättyjä valvontatehtäviä onnettomuuksien ehkäisyn palvelutuotannon kokonaisuudesta.

Päivystysvuorossa palomestarina toimit pelastustoiminnan kenttäjohtajana ja vastaat pelastustoiminnasta sekä valmiuden ylläpitämisestä Keski-Uudenmaan alueella. 

Työaika: poikkeusluvan mukainen keskimäärin 40 tuntia viikossa 52 viikon tasoittumisjaksolla, sisältäen 24h päivystysvuoroja ja 8h toimistopäiviä

Odotamme sinulta positiivista oma-aloitteista työotetta yhteisten asioiden kehittämiseen ja hyviä suunnittelu-, organisointi- sekä esiintymistaitoja ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon. Olet kiinnostunut kehittämään itseäsi ja asiantuntemustasi, jonka lisäksi olet motivoitunut tekemään onnettomuuksien ehkäisytyötä.  Palomestarina sinulla on oltava hyvät tietotekniset taidot ja kyky tuottaa työssäsi selkeitä, sekä ymmärrettäviä asiakirjoja. Kyky hankkia uutta tietoa ja soveltaa sitä on myös oleellinen taito. Laajat tiedot ja taidot pelastustoiminnasta, pelastustoimesta ja onnettomuuksien ehkäisyn kokonaisuudesta luetaan eduksi. 

Pelastustoiminnan johtamisen osalta arvostamme näyttöä ja kokemusta aiemmasta johtamistyöskentelystä. Alaan liittyvät lisäkoulutukset luetaan eduksi. Johtamisosaaminen voidaan tarvittaessa testata rekrytointiprosessin aikana.

Tarjoamme sinulle työpaikan hyvästä ja ammattitaitoisesta työyhteisöstä monipuolisella toimintakentällä. Tarjoamme mahdollisuuksia kouluttautua ja kehittää osaamistasi. Vahvuuksiamme ovat innovatiivinen kehittämistoiminta ja hyvä työnantajamaine. Meillä pääset tekemään työtä yhteiskuntamme turvallisuuden edistämiseksi.

Viran sijoituspaikka on Keski-Uudenmaan pelastustoimialue (Vantaa, Kerava, Tuusula, Järvenpää, Mäntsälä, Pornainen, Nurmijärvi ja Hyvinkää).

Keski-Uudenmaan pelastuslaitos on hallinnollisesti osa Vantaan ja Keravan hyvinvointialuetta, mutta toimii myös Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen pelastuslaitoksena. Tuotamme palveluita yli 485 000 ihmiselle, tekijöinä meillä on noin 550 turvallisuusalan ammattilaista.

Meillä on vahva yhdessä toimimisen kulttuuri. 

Vahvuuksiamme ovat innovatiivinen kehittämistoiminta ja hyvä työnantajamaine. Meillä pääset tekemään työtä, jolla on merkitystä yhteiskuntamme turvallisuuden edistämisessä.  

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue? 

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla    

  • lounasedun
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut

Olemme lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Vakituinen alkaen 01.04.2024 tai sopimuksen mukaan –
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Virkasuhde
Kelpoisuusvaatimus: Valtioneuvoston asetuksen pelastustoimesta 407/2011 6§ edellyttämä kelpoisuus päällystövirkaan
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Työajan lisätiedot: vuorotyö
Edellytettävät luvat: Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, Valitulta henkilöltä voidaan pyytää todistus suoritetusta huumausainetestistä, Muu, Valitulle henkilölle pyydetään turvallisuusselvitys
Tehtäväkohtainen palkka: 3287,00€ €/kk, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Hyvinvointialueiden yleisen virka- ja työehtosopimuksen (HYVTES) mukaisesti

Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan? 

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

Palopäällikkö Heikki Havukainen
0403518488
heikki.havukainen@vakehyva.fi

virka-aikana klo 9-15

Vantaan ja Keravan  hyvinvointialueella työskentelee 5 400 asiantuntijaa ja ammattilaista.
 Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.
 
Lue meistä lisää vakehyva.fi ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#vakehyva #hyvantekijät

Osaamisalue: