Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Lähihoitaja, Hakunilan kotihoito

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 27.02.2024, 12:00
  • Suljettu 14.03.2024, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lähihoitaja, Hakunilan kotihoito

Vanhusten palvelujen toimiala, Kotona asumisen palvelut
Hakunilan kotihoito
Laukkarinne 6 , 01200 Vantaa

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue on matkalla kohti Suomen parasta hyvinvointialuetta. Uskomme yhdessä muodostettuihin arvoihimme oikeudenmukaisuus, vastuullisuus ja rohkeusOsuvatko arvot yhteen omiesi kanssa? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen.

Tule sinäkin osaksi hyväntekijät-joukkuettamme!  

Pidätkö vaihtelevasta, itsenäisestä ja ihmisläheisestä työstä, josta saat päivittäin kiitosta? Arvostatko mukavia työkavereita ja tiimityötä? Jos vastasit kyllä, voit olla yksikkömme uusi jäsen! 

Haemme Hakunilan kotihoitoon kahta (2) lähihoitajaa vakituiseen tehtävään. Asiakkaamme ovat Hakunilan kotihoidon alueella asuvia iäkkäitä ja usein esim. muistisairauden takia heidän toimintakykynsä on heikentynyt.

Työpäivät täyttyvät monipuolisista hoiva- ja hoitotehtävistä, joten saat varmasti hyödyntää osaamistasi laajasti. Tehtäviin kuuluu mm. asiakkaiden lääkehoitoa, haavanhoitoa, hygieniasta ja ravitsemuksesta huolehtimista. Kotihoidossa toimit omien asiakkaidesi vastuuhoitajana, mutta olet myös osa tiimiä. Vastuuhoitajan tehtäviin kuuluu oleellisesti omien asiakkaiden hoidon suunnittelua ja arviointia sekä yhteistyötä läheisten ja asiakkaan muun verkoston kanssa.  

Kirjaamiseen käytämme Apotin Rover-sovellusta ja asiakkaiden toimintakykyä arvioimme säännöllisesti RAI-toimintakykymittarin avulla. 

Teemme työtä kahdessa vuorossa viikon jokaisena päivänä. Työaikaa on mahdollista räätälöidä määräajaksi juuri sinulle sopivaksi tukemaan vapaa-ajan, perheen ja työn yhteensovittamisen tarpeita. 

Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta työskennellä ikäihmisten parissa juuri kotihoidossa. Arvostamme asiakaslähtöistä työtapaa ja hyviä työyhteisötaitoja. Aiempi kokemus vanhustyöstä on eduksi, mutta sen puuttuminen ei ole este tehtävässä aloittamiselle. Tärkeintä on halu oppia uutta ja kehittyä tehtävässä. Lupaamme sinulle hyvän perehdytyksen ja jatkuvan tuen tehtävässä. 

Lääkeluvat voit suorittaa tehtävän aloittamisen jälkeen. Alueemme on maantieteellisesti laaja, joten tarvitset ajokortin työssäsi. 

Yksikön toimistotilat sijaitsevat Hakunilan ostoskeskuksen yhteydessä, jonne on hyvät kulkuyhteydet monesta eri suunnasta. 

Meillä työskentelee lähihoitajia, sairaanhoitajia, apulaisosastonhoitaja, soaiaaliohjaaja, esihenkilö ja kotihoidon lääkäri. Useat hoitajista ovat työskennelleet yksikössämme jo pitkään, mikä kertoo sitoutumisesta sekä hyvästä työilmapiiristä. Mottomme onkin, että asiakkaat hoidetaan hyvin, mutta lisäksi työssä pitää viihtyä ja voida hyvin. Sitä ylläpidämme auttamalla ja tukemalla toisiamme tehtävissämme, huumoria unohtamatta. Kannustamme toisiamme kouluttautumaan ja pyrimme löytämään jokaiselle oman kiinnostuksen mukaisen vastuutehtävän. Työvuoro- ja lomasuunnittelu meillä tehdään yhteisöllisesti. 

Hakunilan kotihoito valittiin Seuren keikkalaisten keskuudessa v.2023 parhaaksi sote-työpaikaksi. 

Jos kiinnostuit tehtävästä, soita Päiville tai Sarille ja kysy lisää. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana!

 

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue?  

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla     

  • lounasedun 
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun 
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut 

Olemme kompaktin kokoinen, lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa

Tutustu tuleviin työkavereihisi > Töissä VAKEssa -blogit

Meillä on käytössä 1.5.23.-30.9.24 sitoutumislisä 300 e, joka maksetaan kolmen kuukauden välein peruspalkan lisäksi.

 

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Vakituinen alkaen 18.03.2024 tai sopimuksen mukaan –
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Työsuhde
Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä)
Työpaikkojen lukumäärä: 2
Työajan lisätiedot: Jaksotyöaika, kaksivuorotyö
Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote, Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, Valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan,
Tehtäväkohtainen palkka: 2456,74 eur/kk, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

 

Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan? 

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

Lähijohtaja Päivi Kallio
040-5935425, tavoitettavissa arkisin klo 8-16
paivi.k.kallio@vakehyva.fi

Apulaisosastonhoitaja Sari Pehkonen
040-7395787. tavoitettavissa arkisin klo 8-14

 

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella työskentelee 5 400 osaavaa asiantuntijaa ja ammattilaista. Olemme kaikki hyvantekijöitä! Keskitymme siihen, missä olemme parhaita, päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen  ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä 280 000 asukkaan parissa.  Olemme Suomen monikulttuurisin kaksikielinen hyvinvointialue. Työkielemme on suomi. 

Lue meistä lisää Meille töihin-sivullamme ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#VAKE #hyvantekijät

Osaamisalue: