Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Hammashoitaja Myyrmäen TA hammashoitola

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 22.01.2024, 12:00
  • Haku päättyy 01.03.2024, 16:00
  • 01.03.2024, 16:00
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Hammashoitaja Myyrmäen TA hammashoitola

Terveydenhuollon palvelujen toimiala, Suun terveydenhuollon palvelut
Myyrmäen palveluyksikkö
Jönsaksentie 4 , 01600 Vantaa

Oletko ihminen, joka hoitaa hommat, pelastaa tilanteen kuin tilanteen ja auttaa työkaveria silloin, kun tarvitaan? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen. 

Olisiko tässä sinulle HYVA työ:

Haluatko tulla hammashoitajaksi mukavaan työyhteisöömme Myyrmäen terveysaseman hammashoitolaan? Haemme hammashoitajaa vakituiseen työsuhteeseen 12.2.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Voit olla jo kokenut hammashoitaja tai vastavalmistunut ammattilainen, meillä panostetaan kattavaan perehdytykseen ja lisäkoulutukseen. Apotin tuntemus luetaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. 

Toivomme sinun olevan joustava, reipas ja oma-aloitteinen uusi jäsen perushoidon tiimiimme. Tarjoamme suun terveydehuollon palveluita sekä Myyrmäen terveysaseman että Vaskivuoren hammashoitolassa. Osallistumme myös kiireellisen hoidon järjestämiseen Tikkurilan terveysaseman hammashoitolassa arkipäivisin. Kliinisen potilastyön lisäksi ajanvaraustyö kuuluu työtehtäviin omassa työpisteessämme Myyrmäen terveysasemalla.

Myyrmäen terveysaseman hammashoitola sijaitsee Myyrmäen juna-aseman välittömässä läheisyydessä, joten kulkuyhteydet meille ovat loistavat. Myös Vaskivuoren hammashoitolaan on lyhyt kävelymatka Myyrmäen juna-asemalta. Meillä voit vahvistaa osaamistasi, koska samoissa tiloissa toimii myös Suun erikoishoidon yksikkö, jossa on edustettuina kaikki erikoishoidon alat. Hoitohuoneita hoitolassamme on 20. 

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue? 

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla    

  • lounasedun
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut

Olemme lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Vakituinen alkaen 11.03.2024 tai sopimuksen mukaan –
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Työsuhde
Kelpoisuusvaatimus: Hammashoitaja (Laki 559/1994 § 5 hammashoitaja tai laki 817/2015 3 § lähihoitaja, jolla suuntautumisena suun terveydenhoito)
Muu kelpoisuusvaatimus: Hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Muu kielitaito luetaan eduksi.
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Työajan lisätiedot: Keskimääräinen yleistyöaika
Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta,
Tehtäväkohtainen palkka: 2381,23 e/kk, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä. €/kk, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan? 

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

osastonhoitaja
Hiilovaara-Pulli, Tarja
040 765 1799 
tarja.hiilovaara-pulli@vakehyva.fi

Osastonhoitaja Jaana Tamminen
p. 040 545 7319 tai jaana.tamminen@vakehyva.fi

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut 280 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee 5 400  asiantuntijaa ja ammattilaista.
 
Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.
 
Lue meistä lisää vakehyva.fi ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#vakehyva #hyvantekijät

Osaamisalue: