ValtaGroup Oy

Pintakäsittelijä Poriin

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 09.02.2024, 12:00
  • Haku päättyy 05.03.2024, 23:59
  • 05.03.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Pintakäsittelijä Poriin

Etsimme asiakkaallemme Poriin määräaikaiseen työsuhteeseen PINTAKÄSITTELIJÄÄ  hiekkapuhallus ja esikäsittelytehtäviin

Metalliteollisuudessa toimiva asiakkaamme on alansa markkinajohtaja maailmassa nostinvalmistuksen parissa. Asiakkaamme suunnittelee, valmistaa, myy ja huoltaa laitteita pelastus- ja paloliiketoimintaan sekä rakennusalalle. Yrityksen pääkonttori ja tuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa.

Pintakäsittelijä

Pintakäsittelijänä työtehtäviisi kuuluvat metallipintojen pintakäsittely korkeapaineruiskulla sekä muut tarvittavat esivalmistelutyöt. Toivomme valittavalta henkilöltä aikaisempaa kokemusta maalaus- ja hiekkapuhallustehtävistä ja alan koulutusta (esimerkiksi automaalari tai pintakäsittelijä). Työssä vaaditaan aktiivista asennetta ja huolellista työnjälkeä. 

Mitä sinä saat?

Saat käyttöösi toimivan työkaluston ja varustuksen sekä mukavat työkaverit. Tulet saamaan turvallisen työpaikan ja  asianmukaisen työympäristön modernein työvälinein sekä tehtävää motivoivan palkkauksen. Tehtävässä työskennellään kahdessa vuorossa aamu- ja ilta.

Työsuhde on aluksi määräaikainen, jos mahdollisuus vakinaistumiseen.

Mitä seuraavaksi?

Lähetä meille hakemuksesi, niin otamme sinuun yhteyttä ja sovimme haastattelusta.

Mikäli tarvitset lisätietoja haun tiimoilta, ota yhteyttä ValtaGroupissa Hannele Könnömäki,  +35844 033 9993 tai lähetä sähköpostia: hannele.konnomaki@valtagroup.fi.

Osaamisalue: