Aluemyyntipäällikkö, Valio Aimo, Helsinki

Huomio! Aimo tarvitsee uuden työkaverin, oletko se sinä?

Valio Aimo® on tukkukauppa ja osa Valio Oy:tä. Valio Aimo® haluaa olla ammattitaitoinen, joustava, rento, läheinen ja arvostava. Nämä tekijät ohjaavat aimolaista kulttuuria. Valio Aimo® tukku palvelee ravintoloita, hotelleja, catering- ja pitopalveluja, leipomoita sekä julkishallinnon ja teollisuuden asiakkaita ympäri Suomen. Uuden Valio Aimo® tukun myötä Valio ottaa aimo loikkauksen suomalaisen ruokaosaamisen tukemisessa. Tukkuasiakkaiden käytössä on myös 1950-luvulta asti toiminut Valio Koekeittiö, joka tuntee uusimmat ruokatrendit ja suomalaisen keittiön perinteet. Aimo tarjoilee pääruoaksi laajan valikoiman tuotteita omalta brändiltä ja yli 800 toimittajalta, lisukkeeksi toimintavarminta logistiikkaa ja jälkiruoaksi ratkaisuja palveluina.

Haemme HoReCa myyntitiimiin aluemyyntipäällikköä Uudenmaan alueelle vastaamaan itsenäisesti nimetyistä asiakkuuksista Valio Aimon myyntistrategian mukaisesti.

Jos sinulla on uskallusta ja haasteita kaihtamaton asenne, voit olla tiimimme uusin vahvistus! Olet tärkeä osa kunnianhimoista ruokataloa, rakentamassa tukkukauppaa hyvän ruoan ammattilaisille. Myytäväksesi saat arvostetun bränditalon laadukkaat tuotteet, jotka näkyvät suomalaisten arjessa päivittäin.

Tehtävässäsi vastaat asiakashallinnasta olemassa olevien ja uusien asiakkaiden osalta. Myynti- ja tulosraportointi on tärkeä osa työtäsi sisältäen budjetoinnin, suunnittelun ja analysoinnin, seurannan ja raportoinnin. Olet itsenäinen ja tavoitteellinen tiimipeluri ja haluat saavuttaa ja jopa ylittää annetut tavoitteet. 

Tehtävässä pääset verkostoitumaan ja tekemään tiivistä yhteistyötä ketju- ja kenttämyynnin, myynnin tuen, myynninsuunnittelun sekä muiden sisäisten sidosryhmien kanssa.

Sinulta odotamme:

 • vahvoja näyttöjä onnistumisista myynnin ja uusasiakashankinnan saralla 
 • erinomaista asennetta saada asioita tapahtumaan 
 • ammattitaitoa kehittää vastuulla olevia asiakkuuksia
 • kokemusta tavarantoimittajasuhteiden hoitamisesta
 • tehtävässä tarvittavaa hyvää numero-osaamista sekä esiintymis- ja neuvottelutaitoa
 • kokemusta Foodservice- tukkukaupan ja/tai elintarviketeollisuuden myyntityöstä

Lisäksi odotamme Sinulla olevan:

 • yhteistyö- ja asiakaspalveluasennetta
 • vahvoja näyttöjä siitä, miten olet aiemmissa tehtävissäsi onnistunut lunastamaan paikkasi tiimin tärkeänä jäsenenä
 • itsenäinen, järjestelmällinen ja ripeä tapa toimia
 • matkustusvalmiutta kotimaassa
 • erinomaiset viestintätaidot (kirjallinen ja suullinen) suomi ja englanti, ruotsi katsotaan eduksi

Lisätietoja tehtävästä: Mika Kokko, Myynnin päällikkö HoReCa, Valio Aimo®, p. 040 715 3696/ maanantaina 27.5.2024 klo 11:30-13:00, keskiviikkona 29.5.2024 klo 12:00-13:30.

Hakemukset: odotamme sinua innolla mukaan #valiojengi ’in! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 31.5.2024 mennessä hakulinkin kautta.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa porukassamme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa ja tuotteemme tunnetaan jo 50 maassa. Viennissä olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yritys. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Tarjoamme ison talon eväät ja viisauden jokaiselle valiojengiläiselle, sillä meillä on tilaa kasvaa ja kehittyä osana arvostettujen ammattilaisten yhteisöä.

Lisätietoja meistä www.valioaimo.fi ja www.valio.fi  

Hakusanat: aluemyyntipäällikkö, tukkukauppa, asiakashankinta, myynti, elintarviketeollisuus, Horeca