Unica Oy

Asiakaspalvelija ravintolaan

 • Sijainti Turku
 • Julkaistu 03.05.2024, 14:00
 • Suljettu 24.05.2024, 0:42
 • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Asiakaspalvelija ravintolaan

Unica ravintoloille vastuullisuus ei ole vain sana, se on tapa toimia ja yksi tärkeimmistä arvoistamme. Se tarkoittaa meille kokonaisvaltaista huolenpitoa asiakkaistamme, henkilöstöstämme, ympäristöstämme ja taloudestamme.

Elokuun puolivälissä avaamme uudestaan uniikin lounas- ja tilausravintolamme Kärsämäessä, aivan Leaf Areenan naapurissa. Kaffeli sijaitsee vanhan suklaatehtaan entisessä henkilöstöravintolassa, jossa on upeat, makoisan historian luomat puitteet. Tarjoamme ravintolassamme arkisin mutkatonta ja herkullista kotilounasta, sekä tarvittaessa luomme upeat puitteet tilaisuuksiin ja tapahtumiin myös iltaisin ja viikonloppuisin. Töihin on helppo tulla, sillä alueella on maksuttomia parkkipaikkoja ja Föli-bussi kulkee melkein oven edessä.

Etsimme sydämellistä asiakaspalvelijaa, joka toivottaa jokaisen asiakkaan lämpimästi tervetulleeksi ja luo mukavan tunnelman sekä asiakkaillemme, että työntekoon. Työkaveriksesi saat ammattitaitoisen kokin ja esihenkilönäsi toimii ravintolapäällikkö, jolla on myös toinen toimipiste Turun keskustassa. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta ja mahdollisesti myös keittiön avustavista tehtävistä.

Menestyäksesi työssäsi odotamme sinulta:

 • Vahvaa ammattitaitoa asiakaspalvelun tehtävistä. Hymysi on herkässä ja sinulla on aito halu luoda paras mahdollinen asiakaskokemus “kyllä onnistuu!” -asenteella. Kaikkea toimintaamme ohjaa asiakaslähtöisyys.
 • Osaamista avustavista keittiön tehtävistä tai halua oppia. Tarvittaessa voit esimerkiksi paistaa pullat, täyttää sämpylät ja auttaa salaattipöydän kanssa. Osaamisesi mukaisesti työnkuvasi monipuolistuu.
 • Sujuvaa suomen tai turun murretta sekä ehkä jopa englannin kielen taitoa
 • Itseohjautuvuutta ja itsenäistä työotetta osana Unican upeaa ammattilaisten tiimiä. Menestymme yhdessä ja haluamme toimia tuloksellisesti.
 • Anniskelupassin ja mahdollisuuden työskennellä kaikissa työvuoroissa, painotus arki ja päivätyössä.

Unica ravintoloissa sinua odottavat mukavat työkaverit ja monimuotoinen, monikulttuurinen työyhteisö. Työnantajana olemme tasapuolisia, avoimia ja sopivasti vaativia – eli aika ihania!

Meiltä saat:

 • Monipuoliset työtehtävät, hyvät työvälineet ja henkilökuntamme itse valitsemat työvaatteet.
 • Tutkitusti työtyytyväiset työkaverit. Huumorintajuamme ei ole tutkittu, mutta nauramme paljon. Yhdessä ja itsellemme!
 • Vakavaraisen työnantajan, jonka pääomistajana ovat turkulaiset opiskelijat ja jolla on maailman suurimpiin alan toimijoihin kuuluvan pörssiyhtiön tuki.
 • Koulutus- ja urapolkumahdollisuuksia. Tuemme esimerkiksi työntekijöidemme oppisopimuskoulutuksia ja järjestämme sisäisiä koulutuksia räätälöidysti unicalaisten tarpeisiin.
 • Työtunteja vähintään 90 h / 3 viikkoa ja työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen työkokemuksesi mukaan 12,77 € – 14,03 € / h.
 • Hyvät henkilökunta-alennukset ravintoloistamme, cateringtuotteistamme ja tilavuokrista, ePassin tai eBiken ja mm. neuvoteltuja prosenttialennuksia kuntosaleihin, hotelliyöpymisiin, hierontoihin, kattavan työterveyden sekä yhteistä kivaa tekemistä.

Olisitko sinä etsimämme henkilö? Älä jää odottamaan viimeistä hakupäivää, vaan hae heti. Hakeminen meille on helppoa, tee se linkin kautta! Haastattelemme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana. Lisätietoja saat soittamalla arkisin klo 8–16 Unican HR-Heidille numeroon 040 6303 690 tai sähköpostitse heidi.korvela@unica.fi

Kotisivuiltamme www.unica.fi voit lukea lisää monikulttuurisesta ja monimuotoisesta työyhteisöstämme, arvoistamme ja Unica ravintoloiden vastuullisuudesta. Unican työtyytyväisyyskyselyn tulos on ollut nousujohteinen ja 2023 yhteistulos kevään ja syksyn kyselyissä oli 4,13/5 (Mara-alalla keskimäärin 3.86).

Osaamisalue: