Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Avoin hakemus – Seinäjoen alue

  • Sijainti Seinäjoki
  • Julkaistu 25.08.2023, 0:00
  • Haku päättyy 31.08.2024, 23:59
  • 31.08.2024, 23:59

Avoin hakemus – Seinäjoen alue

Avoin hakemus – Seinäjoen alue, Transval Henkilöstöpalvelut Oy, Seinäjoki

Jos avoimissa työpaikoissa ei ollut sinulle sopivaa työtä nyt tarjolla, niin voit jättää meille avoimen hakemuksen koskien logistiikan eri työtehtäviä. Haemme usein tekijöitä terminaali- ja varastotöihin sekä teollisuuden kokoonpano- ja pakkaustoimintoihin. Näiden tehtävien lisäksi haemme myös mm. ammattipätevyyden omaavia kuljettajia sekä muita sisälogistiikkaan liittyviä osaajia.

Kerrothan vapaa kuvaus -kentässä minkälaisia työtehtäviä haet, miltä alueelta, kuinka säännöllistä työtä ja kuinka pitkäksi aikaa.

Varaa hakemuksen tekemiseen hetki aikaa ja täytä se huolellisesti.

Jätä hakemuksesi Hae tätä paikkaa -linkin kautta.

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on 28 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Huolehdimme henkilöstömme jatkuvasta kehittämisestä mm. logistiikkaosaamisen, turvallisuuden ja esihenkilötyön osalta. Laitathan hakemusta tulemaan, oletpa sitten raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Tule Transvalille ja pääset tekemään merkityksellistä työtä osana Posti konsernia monimuotoisessa työympäristössä, jossa on paljon erilaisia uramahdollisuuksia myös tulevaisuutta ajatellen! www.transval.fi

Palkkaus:TES
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan.
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Julia Backman
Rekrytointikoordinaattori
julia.backman@transval.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: