TeeSe Botnia Oy Ab

Ansökan till TeeSes vikariatregistret

  • Sijainti Vaasa
  • Julkaistu 29.01.2023, 21:00
  • Haku päättyy 31.12.2024, 23:59
  • 31.12.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ansökan till TeeSes vikariatregistret

TeeSe Botnia – ansvarsfull och inriktad på utveckling

För en smidig vardag

TeeSe Botnia Oy Ab är ett ansvarsfullt företag som verkar i många branscher och som ständigt utvecklas. TeeSe Botnia Oy Ab är ett ansvarsfullt och i ständig utveckling in-house -bolag med mångsidig verksamhet som erbjuder sina kunder omfattande rengörings-, kosthållnings- samt fastighets- och logistiktjänster. TeeSe Botnia har en betydelsefull uppgift i Österbotten, för vår verksamhet berör nästa alla på vårt område. I vår arbetsgemenskap arbetar 750 motiverade proffs som sköter om vardagens sysslor tryggt och omsorgsfullt, vilket betyder hälsosam mat, omsorgsfull städning samt smidigt fastighetsunderhåll och transport!

Arbetsbeskrivning

Är du intresserad att jobba på matservice- eller rengöringsbranschen, men du vill arbeta när det passa bäst för dig? Vill du vara med och inverka på österbottningarnas välmående?

Om du svarade JA, söka till oss som vikarie. Vi söker nu längre- och korttidsvikarier till matservice- och rengöringsservice.

Vi erbjuder

  • möjlighet för dig  som är proffs eller nybörjare. I vissa arbetsuppgifter är det en fördel om du har erfarenhet inom matservice- och rengöringsuppgifter.
  •  som matservicearbetare till dinarbetsuppgifter ingår bland annat tillverka sallad, packa livsmedel samt sända dem till serviceköken, diska och matsalsarbete. Huvudsakligen är arbetstiden på vardagar mellan kl. 7–15, men arbetstagaren bör ha beredskap att även kunna arbeta vid behov på veckosluten.

  • Dina dagar som anstaltsvårdare består av underhåll- och grundstädning samt av andra uppgifter     inom ditt ansvariga kundområde i Vasa eller Laihela. Platserna finns på bland annat Vasa centralsjukhus, hälsovårdscentralen och skolor. Arbetstiden är mellan kl. 6–21 och vid behov på veckosluten.

  • Vi erbjuder till dig ett trevligt och professionellt team. Vi hoppas att du ska ha en positiv attityd, en vilja att lära dig något nytt och som person ska du vara flexibel och ha goda kunskaper i     kundbetjäning och samspel.

  • Vi erbjuder till dig en pålitlig arbetsgivare, en mångsidig arbetsbild och omfattande introduktion till arbetet.

I vissa arbetet behöver man ha hygienpass och kunskaper i finska samt svenska i vissa arbetspunkter. Straffregisterutdrag (lag 504/2002, för kontroll av brottslig bakgrund) ska visas i vissa arbetsuppgifter.

Blev du intresserad? Lämna in din ansökan till oss via Laura-rekrytering.

Välkommen att arbeta med oss!

Mera information: Pirjo Koskela, tfn. 040-7678350, pirjo.koskela@teese.fi
Sinikka Malinen, tfn. 040-6653173, sinikka.malinen@teese.fi

Osaamisalue: