Tampereen yliopisto

Harjoittelija (Sosiaalityö)

  • Sijainti Pirkanmaa
  • Julkaistu 13.02.2024, 13:00
  • Suljettu 05.03.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Harjoittelija (Sosiaalityö)

Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat yhdessä Suomen toiseksi suurimman monitieteisen, innostavan ja vaikuttavan tutkimus- ja oppimisyhteisön. Korkeakouluyhteisömme osaamiskärjet ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta. Lue lisää: www.tuni.fi

Tampereen yliopiston Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan sosiaalityön tutkinto-ohjelma hakee harjoittelijaa monipuolisiin opetuksen tukitehtäviin.

Tehtävänkuvaus

Harjoittelijan tehtäviin kuuluvat ensisijaisesti asiakastyön taitojen opetuksen (Käytäntö II) prosessien kehittäminen jaksosta vastaavien opettajien ohjauksessa. Harjoitteluaikanaan opiskelija tutustuu ja osallistuu tutkinto-ohjelman yhteiseen toimintaan ja tapahtumiin ja hän voi tutustua myös tutkimusryhmien toimintaan.

Edellytykset

Harjoittelijalta edellytetään sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, hyviä tietoteknisiä valmiuksia, oma-aloitteisuutta, organisointikykyä ja tarkkuutta tehtävien hoidossa, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä positiivista palveluasennetta. Oma kokemus Käytäntö II suorittamisesta on eduksi.

Tarjoamme

Harjoittelun kesto on 3 kuukautta alkaen 1.4.2024 tai erikseen sovitusti. Tehtävä on ensisijaisesti kokoaikainen, mutta osa-aikaisuudesta voidaan myös sopia.

Harjoittelijan työpiste sijaitsee keskustakampuksella Linna-rakennuksessa. Harjoittelijan on sovitusti mahdollista työskennellä myös osittain etänä.

Harjoittelijan palkka on 1 500 euroa kuukaudessa ja tehtävässä sovelletaan työsopimuslain mukaista koeaikaa. Valittavalla henkilöllä tulee olla yliopiston harjoittelutuki. 

Hakuohjeet

Jätä hakemuksesi Tampereen yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (linkki löytyy tämän ilmoituksen alta). Liitä hakemukseen ansioluettelosi ja saatekirje, jossa kerrot, miksi tehtävä kiinnostaa sinua. Tehtävän hakuaika päättyy maanantaina 4.3.2024 klo 23.59

Lisätietoja tehtävästä antaa tutkinto-ohjelmavastaava Aino Ritala-Koskinen, email: aino.ritala-koskinen@tuni.fi tai puh. 050 3186200

Osaamisalue: