Solo Health Oy

Sairaanhoitaja

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 05.09.2023, 0:00
  • Haku päättyy 05.09.2024, 23:59
  • 05.09.2024, 23:59

Sairaanhoitaja

Sairaanhoitaja, 3 paikkaa, Solo Health Oy, Sairaanhoitajia Helsingin silmäsairaalaan, Helsinki

Etsimme asiakkaallemme Helsingin silmäsairaalaan sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen! Työsuhde solmitaan suoraan Silmäaseman kanssa.

Miltä kuulostaisi monipuolinen työ Helsingin silmäsairaalassa?

Sairaanhoitajan työ silmäsairaalassa on monipuolista, pääset kehittämään ammattitaitoasi ja osallistumaan potilaan koko hoitopolkuun. Sairaanhoitajan työnkuvaan kuuluu mm. leikkaussalissa avustaminen, asiakaspalvelu ja silmäinjektiot. Tehtävässä alkuun sinua auttaa mahtava perehdytysohjelma.

Sairaanhoitajalta edellytämme
-Sairaanhoitajan tutkintoa
-Hyvää suomen kielen taitoa
-Kykyä toimia itsenäisesti sekä tiimissä
-Oma-aloitteisuutta ja reipasta työskentelyotetta

Silmäsairaala tarjoaa sinulle toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen. Työ on pääsääntöisesti arkityötä, mutta työhön voi sisältyä satunnaisia ilta- ja lauantaivuoroja. Voit halutessasi työskennellä myös joustavasti osa-aikaisena.

Silmäsairaala noudattaa yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimuksen palkkausta. Sairaanhoitajan palkka on n. 3000e/kk ja lisäksi maksetaan tehtäväkohtaiset lisät.

Silmäasemalla panostetaan johtamiseen ja hyvään esimiestyöhön. Henkilöstöstä halutaan pitää hyvää huolta tarjoamalla laaja perehdytys, monipuoliset työsuhde-edut ja kattava työterveyshuolto.

Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä!

Silmäasema on Suomen suurin näönhuollon ja silmäterveyden toimija. Näemme kokonaiskuvan niin asiakkaamme kohtaamisesta ja hoidosta, kuin suomalaisten silmäterveydestä. Silmäaseman yli tuhat näkemisen ja silmäterveyden ammattilaista hoitavat lähes miljoonaa asiakasta vuosittain. Silmäasemalla on lähes 150 optikkoliikettä ja silmälääkärikeskusta, 18 yksityistä silmäsairaalaa ja 7 julkisia silmäterveyspalveluita tarjoavaa yksikköä ympäri maan. Silmäasema on osa 100 % suomalaista Coronaria-konsernia. www.silmaasema.fiEtsimme asiakkaallemme Helsingin silmäsairaalaan sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen! Työsuhde solmitaan suoraan Silmäaseman kanssa.

Palkkaus:yksityinen terveyspalveluala
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:heti/sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Krista Salminen, p. 044 493 1448, krista.salminen@solohealth.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: