Soite

Avoin hakemus – Lääkärit

  • Sijainti Kokkola
  • Julkaistu 03.01.2022, 7:00
  • Haku päättyy Jatkuva haku
  • Jatkuva haku
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Avoin hakemus – Lääkärit

Soite tarvitsee jatkuvasti lääkäreitä niin lyhyt- ja pitempiaikaisiin sijaisuuksiin.  

Sijaisuuksia haetaan täyttämällä sähköinen hakemus.

Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soite järjestää Keski-Pohjanmaalla laaja-alaiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut sekä pelastuspalvelut maakunnan 68 000 asukkaalle. Lisäksi tarjoamme erikoissairaanhoidon päivystykselliset palvelut Keski-Pohjanmaan keskussairaalassa n. 200 000 lähialueen asukkaalle. 

Työllistämme runsaat 4 000 henkilöä sekä yli 300 sivutoimista palokuntalaista. Työhyvinvointikyselyyn vastanneista 76 % suosittelee Soitea työnantajana. Kun oma porukka voi hyvin, pystymme paremmin palvelemaan niitä, jotka apua tarvitsevat – siksi työntekijöiden hyvinvointi on meille kunnia-asia.

Ammattitaitoinen ja työssään viihtyvä henkilökunta on menestyvän toiminnan edellytys. Soite tarjoaa työntekijöilleen turvallisen työpaikan ja hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen. 

Huom. amanuenssi haku on erikseen. 

 

 

”Hyvin voimme” on lupaus arvosta, jonka haluamme välittää työntekijöille, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Se on tavoite ja asenne, johon yhdessä pyrimme eri tavoin. Työntekijälle lupaus näyttäytyy vahvana ammattiylpeytenä ja yhteen hiileen puhaltamisena – se on työhyvinvointia ja hyvää arkea työssä.

Soitessa vallitsee reilu tekemisen meininki, työntekijöihin luotetaan ja heitä kunnioitetaan. Henkilökunnan tietotaitoa kehittämällä varmistetaan asiakkaan vastaanottaman palvelun korkea laatu. Jokainen uusi työntekijä perehdytetään uuteen työhönsä. Varmistamme hyvän perehdytyksen henkilökohtaisella perehdytyssuunnitelmalla ja nimetyllä vastuuperehdyttäjällä.

Soiten työntekijöillä tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48§:n mukainen rokotesuoja.  Mikäli työ jatkuu 12 kk aikana vähintään 3 kk ajan, edellytetään rikosrekisteriotteen toimittamista (Lisätietoja Oikeusrekisterikeskus.fi).

Haku on jatkuva  

Osaamisalue: