Senop Oy

Logistiikkapäällikkö, Senop Oy Lievestuore

  • Sijainti Laukaa
  • Julkaistu 13.02.2024, 13:00
  • Haku päättyy 03.03.2024, 23:59
  • 03.03.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Logistiikkapäällikkö, Senop Oy Lievestuore

Haemme Senop Oy:lle Lievestuoreen toimipaikallemme

Logistiikkapäällikköä

Toimit esihenkilönä noin viiden hengen tiimille, jonka tehtäviin kuuluvat erilaiset logistiikan tehtävät materiaalin vastaanottamisesta lähettämiseen sekä keräilyistä inventointiin. Lisäksi vastaat tuotannon vaihealihankinnasta ja teet yhteistyötä niin tuotannon kuin toimittajien kanssa. Toiminnanohjausjärjestelmän (SAP Business ByDesign) työkohtaisten tietojen ylläpito on olennainen osa tehtävää.

Arvostamme hyvää työilmapiiriä sekä reilua johtamiskulttuuria. Toivommekin sinulta osaamista ja kokemusta esihenkilötyöstä, sekä halua kehittyä siinä vielä lisää. Tärkeä rooli tehtävässäsi on auttaa ryhmää onnistumaan työssään ja saavuttamaan sille asetetut tavoitteet. Työturvallisuus ja sen valvonta on yksi vastuualueistasi.

Tehtävässä menestymistä tukee soveltuva korkeakoulututkinto (esim. logistiikasta) ja työkokemus logistiikan alalta. Myös tuotannon ja hankinnan osaaminen on suuri etu. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja toimit luontevasti erilaisten sidosryhmien välillä. Kokemus toiminnanohjausjärjestelmistä katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtävän lisäksi reilun työyhteisön ja työkulttuurin. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen ammattilaisista koostuvan tiimin sekä erinomaisen perehdytyksen avulla.

Teemme töitä toisistamme välittäen ja henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää. Satsaamme erilaisiin etuihin ja kattaviin palveluihin, jotka tukevat hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti. Arvostamme vapaa-aikaasi ja esimerkiksi joustava työaika mahdollistaa työ- ja vapaa-ajan yhteensovittamisen. 

Lisätiedot & hakeminen

Haluatko kuulla lisää tästä tehtävästä, Senopista työnantajana tai työyhteisöstä? Soita rohkeasti ja kysy lisää Jarno Maliselta, puh. 0405705543 / jarno.malinen@senop.fi 
Jarno on tavoitettavissa 19.2. klo 14–16 ja 22.2. klo 9–11.

Kuulisimme mielellämme sinusta lisää hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 3.3.2024 mennessä osoitteessa https://senop.fi/company/careers/

Huomioithan, että Senopissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Senop on luotettu suomalainen puolustus- ja turvallisuusalan korkealaatuisten pimeänäköratkaisujen ja vaativien järjestelmäintegraatiopalvelujen tuottaja sekä turvallisen viranomais- ja ammattilaisviestinnän asiantuntija. Senopin missiona on olla asiakkailleen luotettava tilannetietoisuuden ja vaikuttamisen mahdollistaja kaikissa olosuhteissa. 

Senop tarjoaa vaativaan käyttöympäristöön suunniteltuja ja korkean suorituskyvyn omaavia pimeänäkölaitteita, optroniikkaa ja tietoturvallisia viestintäratkaisuja sekä vaativia järjestelmäintegrointipalveluja puolustus- ja turvallisuusalan toimijoille sekä kriittisen infrastruktuurin organisaatioille. 

Millog-yhtiöihin ja Patria-konserniin kuuluva Senop toimii neljällä paikkakunnalla ja työllistää yli 100 asiantuntijaa. 

Teemme näkymättömästä näkyvää.

Osaamisalue: , ,