Securitas Oy

Vuoroesimies Länsi-Pirkanmaalle

  • Sijainti Sastamala
  • Julkaistu 08.08.2023, 0:00
  • Haku päättyy 31.08.2024, 23:59
  • 31.08.2024, 23:59

Vuoroesimies Länsi-Pirkanmaalle

Vuoroesimies Länsi-Pirkanmaalle, Securitas Oy, Sastamala

Yrityksen kuvaus
Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työn kuvaus
Etsimme vuoroesimiestä vahvistamaan Länsi-Pirkanmaa yksikön työnjohtoa. Painopisteenä työvuorosuunnittelu sekä operatiivinen esimiestyöskentely. Tehtävä on määräaikainen 31.8.2024 saakka (opintovapaan sijaisuus).

Pätevyydet
Tehtävässä menestyminen edellyttää hakijalta vahvaa turvallisuusalan asiantuntijuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta sekä esimiesvalmiuksia. Odotamme hakijoilta aikaisempaa turvallisuusalan työkokemusta. Toivomme vuoroesimieheltä lisäksi vakuuttavia esiintymistaitoja sekä kykyä ja intoa kehittää yksikön operatiivista toimintaa. Tehtävä edellyttää tarvittaessa valmiutta toimia kentällä tuottavassa vartiointityössä. Odotamme hakijan omaavan tietokoneenkäsittelyn perustaidot. Tarvittaviin, käytössämme oleviin ohjelmiin annetaan koulutus.

Tehtävä edellyttää voimassa olevaa vartijakorttia sekä ajokorttia.

Vuoroesimiehen työpiste on Sastamalan toimipaikassamme ja työvuorot pääosin päivävuoroja.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakasyhteistyöstä, sitoutumista työnantajaan ja sen arvoihin. Eduksi katsomme myös soveltuvan turvallisuusalan koulutuksen (esim. TVEAT).

Lisätiedot
Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän esimiesroolissa sekä tilaisuuden oman osaamisesi näyttämiseen ja kehittymiseen. Tueksesi saat suuren ja vakavaraisen konsernin osaamisen, edut ja ajanmukaiset työvälineet.

Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä avoin paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Mika Lehtomäki, mika.lehtomaki@securitas.fi, 0400943722. Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Mika Lehtomäki, mika.lehtomaki@securitas.fi, 0400943722.
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: