Scandic Hotels Finland

Keittiön vuoropäällikkö, Scandic Rosendahl

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 20.10.2023, 0:00
  • Haku päättyy 29.02.2024, 23:59
  • 29.02.2024, 23:59

Keittiön vuoropäällikkö, Scandic Rosendahl

MEILLÄ ON PAIKKA SINULLE KEITTIÖN VUOROPÄÄLLIKKÖ

Vahvistamme keittiön esihenkilötiimiä ja haemme nyt Scandic Rosendahliin keittiön vuoropäällikköä kokoaikaiseen (112,5h/3vko) ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tarjoamme sinulle:

Monipuolisen työympäristön suuressa hotelliketjussa, jossa löytyy lukemattomia mahdollisuuksia kehittyä ja oppia uutta. Saat myös Scandicin henkilökuntaedut käyttöösi jo kuukauden työsuhteen jälkeen. Etuihimme kuuluu ravintoloiden ruoka- ja juoma-alennuksia, hotellien majoitusedut, ePassi-etuja, työterveyshuolto ja useiden yhteistyökumppaniemme tarjoamia alennuksia. Scandicilla on koulutusohjelma, ja kaikille työntekijöillemme tarjotaan tarvittaessa heidän tehtäviinsä soveltuvaa lisäkoulutusta.

Sinun työtehtäväsi keittiön vuoropäällik könä:

Keittiötiimiläisemme loihtivat päivittäin loistavia ruoka-annoksia nautittavaksi ystävien ja tuttavien kesken. Kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat meille tärkeitä. Toivomme, että arvostat meidän laillamme kestävän kehityksen periaatteiden mukaan valmistettavaa ruokaa, tuoreita raaka-aineita, yksilöllistä palvelua ja haluat kehittää ruokakonseptiamme edelleen. Vuoropäällikkönä vastaat keittiön toiminnasta vuorosi aikana, mukaan lukien turvallisuuteen, terveyteen ja ympäristöön liittyvien asetusten toteutumisesta sekä Scandicin konseptien noudattamisesta. Ohjaat tiimiäsi luoden tehokkaan ja positiivisen työilmapiirin.

Mitä odotamme sinulta?

Esihenkilöiltä odotamme vahvaa kykyä rakentaa luottamusta omassa tiimissään, organisaatiossa ja kaikkien sidosryhmäkumppaneiden välillä sekä toimia esimerkkinä tiimilleen ja asettaa innostavia tavoitteita, vahvistaa tiimiläisten osaamista ja toimia valmentavalla otteella. Kaikessa johtamisessa taustalla ovat Scandicin arvot Be Caring, Be You , Be A Pro ja Be Bold. Sen lisäksi keittiön vuoropäällikkönä odotamme sinulta:

  • Kokkikoulutusta tai vastaavaa kokemusta
  • Vahvaa à la carte osaamista sekä hyvää ruoka- ja juomatietoutta
  • Erinomaisia tiimityötaitoja
  • Englannin ja suomen kielen taitoa
  • Voimassa olevaa hygieniapassia

Aikaisempi kokemus esihenkilötyöstä ja muu kielitaito luetaan eduksi.

Toivotamme kaikenlaiset ihmiset tervetulleeksi tiimiimme Scandic-hotelliin!

Osaamisalue:

Scandic Hotels Finland

Scandic on Pohjoismaiden suurin hotelliketju. Suomessa hotellivalikoimaan kuuluvat Scandic –hotellien lisäksi kansainväliset Hilton–hotellit, Holiday Inn-hotellit, Crowne Plaza Helsinki-Hesperia ja Hotel Indigo Helsinki–Boulevard.

Me elämme ja palvelemme vieraitamme aina arvojemme mukaisesti. Oletko sinä samaa mieltä arvojemme kanssa?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD