RTK-Palvelu Oy

Siivouksen esimies Lappeenrantaan

  • Sijainti Lappeenranta
  • Julkaistu 24.05.2024, 13:00
  • Suljettu 17.06.2024, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Siivouksen esimies Lappeenrantaan

 

Etsimme Lappeenrannan yksikköömme SIIVOUKSEN ESIMIESTÄ monipuolisiin tehtäviin.

Haluatko tehdä työtä ammattitaitoisessa porukassa, jossa vallitsee hyvä yhteishenki? Oletko siivousalan osaaja, joka viihtyy esimiestehtävissä ja omaa hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot? Jos vastasit kyllä, niin sovit meille loistavasti!

Mitä tarjoamme

Tilaisuutta päästä työskentelemään mielenkiintoisessa toimintaympäristössä yhdessä oman tiimisi kanssa. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä ja pääset suunnittelemaan omaa työaikaasi joustavasti. Työ sopii hyvin henkilölle, joka nauttii monipuolisesta työstä, on sosiaalinen ja työskentelee mieluummin porukassa kuin puurtaa yksin. Tukenasi on ammattitaitoiset ja avuliaat työkaverit. 

Mitä odotamme

Vastuullesi kuuluu tiimisi operatiivisen työn suunnittelu ja ohjaaminen siivouspalveluiden sujuvuus ja laatu huomioiden. Työskentelytapasi on asiakaslähtöinen ja ongelmanratkaisukeskeinen. Viihdyt muuttuvissa tilanteissa ja vuorovaikutus-, neuvottelu- ja yhteistyötaitosi ovat valttejasi. 

Odotamme, että sinulta löytyy aikaisempaa siivousalan sekä työnjohdollista kokemusta. Alan koulutus katsotaan eduksi, mutta tärkeämpää on motivaatiosi ja halu oppia uutta. Olet motivoiva ja innostava esimies tiimillesi ja nautit vastuullisesta ja itsenäisestä roolistasi asiakasrajapinnassa.

Työssäsi tarvitset B-luokan ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Kommunikoithan selkeästi suomen kielellä, muu kielitaito katsotaan eduksesi.

Työsuhde ja palkkaus

Tehtävä on kokoaikainen ja siinä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta. Palkkaus tehtävissä on erillisen sopimuksen mukaan, huomioiden sinun aiempi kokemus- ja koulutustaustasi.

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat konsernityrityksen henkilöstöedut.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. 

Jos koet hyvän työyhteisön olevan sinulle merkityksellinen, viihdyt meillä varmasti! 

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa RTK-palvelu Oy:n Yksikönpäällikkö Arja Oksanen +358 44 124 513, (puhelintiedustelut arkisin klo 13–15).

Lähetä hakemuksesi tai vinkkaa kaverille, toimi kuitenkin mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana!

(Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse saapuneita hakemuksia.)

RTK-Palvelu Oy
RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen monialayhtiö jo 50 vuoden kokemuksella. Yhtiön 3000 ammattilaista antaa asiakkailleen päivittäin mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Olemme aidosti ylpeitä liiketoimintamme jalommasta tarkoituksesta, jonka myötä olemme omistajamme kautta jo vuosikymmenten ajan tukeneet lasten ja nuorten urheilua ja hyvinvointia valtakunnallisesti.

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

RTK-Palvelu - Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.