RTK-Palvelu Oy

Siivooja Virroille

  • Sijainti Virrat
  • Julkaistu 10.06.2024, 15:00
  • Suljettu 18.06.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Siivooja Virroille

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen monialayhtiö jo 50 vuoden kokemuksella. Yhtiön 3000 ammattilaista antaa asiakkailleen päivittäin mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Olemme aidosti ylpeitä liiketoimintamme jalommasta tarkoituksesta, jonka myötä olemme omistajamme kautta jo vuosikymmenten ajan tukeneet lasten ja nuorten urheilua ja hyvinvointia valtakunnallisesti.

 

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja tarkkaotteinen siivousalan osaaja, joka on kiinnostunut kehittämään osaamistaan tai alasta kiinnostunut ja motivoitunut tekijä? Voit olla juuri etsimämme henkilö!

Etsimme nyt ylläpitosiivoojaa kesäksi Virroille!

Tehtävänkuva ja odotukset

Osana tiimiämme tulet vastaamaan monipuolisissa asiakaskohteissamme tehtävien ylläpitosiivoustöiden toteutuksista yhdessä esimiestemme sekä ammattimaisen tiimimme kanssa.

Kiinteistöpalvelualalla jokainen työpäivä on erilainen ja tehtävissä menestyminen edellyttää joustavuutta, ongelmanratkaisukykyä sekä valmiutta työskennellä itsenäisesti.

Ylläpitosiivoojan roolissa pääset työskentelemään tiimisi lisäksi tiiviisti myös asiakasrajapinnassa – etsimältämme osaajalta tuleekin siis löytyä aitoa innostusta asiakaspalvelua kohtaan.

Hakijan eduksi luetaan ajokortti ja aiempi kokemus ylläpitosiivouksesta. Tehtäviin ja kohteisiin tarjotaan kattava perehdytys ja ammattimaisen tiimin tuki. 

Työsuhde

Työsuhde solmitaan määräaikaiseksi ajalle 19.06.2024 – 19.07.2024. Työaika tehtävissä on 35 h / viikossa. Palkkaus tehtävässä on sopimuksen mukaan, aiempi kokemus- ja koulutustaustasi huomioiden. Työsuhteessa sovelletaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Tarjoamme

Tämä on hyvä tilaisuus tulla tutustumaan alaan ja mahdollisesti kiinnostuksen mukaan työllistyä pidempiaikaisestikin meille.

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. RTK:n urapolut antavat henkilöstölle monipuoliset mahdollisuudet kouluttautua työn ohessa ja motivoituneella tekijällä on mahdollisuus edetä tehtävissään – pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Lue lisää uratarinoistamme www.rtkpalvelu.fi/tarinat/#uratarinat

 

Jos koet hyvän työyhteisön olevan sinulle merkityksellinen, viihdyt meillä varmasti! 

Lähetä hakemuksesi tai vinkkaa kaverille, toimi kuitenkin mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana!

(Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse saapuneita hakemuksia.)

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

RTK-Palvelu - Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.