RTK-Palvelu Oy

Palvelupäällikkö PKS Siivous

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 09.02.2024, 9:00
  • Suljettu 09.03.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Palvelupäällikkö PKS Siivous

Oletko valmis astumaan työnjohtajan rooliin dynaamisessa siivouksen toimialan ympäristössä? Tunnistatko itsestäsi ammattimaista intohimoa monipuoliseen tehtäväkenttään ja olet valmis viemään esihenkilönä tiimimme uudelle tasolle?

Kehittyvä RTK-Palvelu tarjoaa ammattilaisilleen mahdollisuudet ammatilliseen kehitykseen. Kasvun myötä on meille avautunut paikka johtamistaitoiselle ja kokonaisuudet hallitsevalle PALVELUPÄÄLLIKÖLLE!

 

Tehtävänkuva ja odotukset

Työssäsi vastaat siivouksen toimialan asiakkuuksiemme ja henkilöstömme johtamisesta kunta- ja terveydenhuoltosegmentissä. Toimit tiimisi esihenkilönä ohjaten vastuualueesi tuloksellista toimintaa. 

Olet joukkuehenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, suomen ja englannin kielen taito on tehtävässä välttämätöntä. Kykysi ylläpitää ja vahvistaa asiakassuhteita on tärkeää menestymisellemme.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta suurien tiimien johtamisesta, yhteistyökykyä ja sosiaalisuutta: on tärkeää, että osaat ja aidosti haluat innostaa henkilöstöä. Arvostamme pitkää kokemusta siivouksen toimialan esihenkilötehtävistä ja siivousalan esihenkilötutkintoa.  

Työsi on jatkuvaa kehittämistä. Olet innostunut työstäsi ja valmis kehittämään niin omaa kuin tiimisi työtä. Yrityksessämme vaalitaan hyvää työilmapiiriä ja olemme valmiita auttamaan toinen toisiamme. Työsi tueksi saat koko yrityksen tuen ja työtä tehdään oikeasti yhdessä yli yksikkörajojen.

Kannat vastuun omasta tekemisestäsi ja vastavuoroisesti annamme sinulle vapauden työskennellä itsenäisesti. Työ on luonteeltaan liikkuvaa, joten edellytämme sinulta ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksesi.

 

Tarjoamme

Pääset osaksi motivoitunutta ja yhteistyökykyistä tiimiä, jossa arvostetaan jokaisen panosta. Yhteisömme ilmapiiri on avoin ja kannustava, joka luo parhaat mahdolliset edellytykset onnistumiseesi.

Meille on tärkeää, että työssäsi sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi erilaisin koulutuksin. Arvostamme osaamistasi, joten haluamme olla mukana tukemassa myös tulevaisuuden urakehitystäsi osana organisaatiotamme.

Arvostamme työtäsi ja palkitsemme sen asianmukaisesti. RTK-Palvelun työntekijänä saat lisäksi käyttöösi menestyksen mahdollistavat työkalut ja kattavat konsernihenkilöstöedut sekä muita etuisuuksia.

Työskentelyalueesi on pääkaupunkiseutu. Voit työskennellä joustavasti myös etänä tai liikkuen eri kohteissa – toiveistasi ja tehtävistäsi riippuen.

Tarjolla on vastuullinen ja merkityksellisen rooli, jossa pääset kehittämään toimintaamme, toteuttamaan itseäsi ja tuomaan omat taitosi joukkoomme.

Voit lukea lisää palvelupäällikön tehtävästä Tanjan uratarinan muodossa: https://www.rtkpalvelu.fi/uratarina/palvelupaallikko-tanja-putaansuu/

 

Jos koet hyvän työyhteisön olevan sinulle merkityksellinen, viihdyt meillä varmasti!

 Täytäthän hakemuksen 8.3 mennessä ja lisäät hakemukseen CV:si sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo. 12.00–15.00 segmenttipäällikkö Minna Toivonen numerosta: 044 412 4270 tai sähköpostitse minna.toivonen@rtkpalvelu.fi

Hae nyt tai vinkkaa kaverillesi, toimi kuitenkin pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. (Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse saapuneita hakemuksia.)

 

RTK-Palvelu Oy
RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen monialayhtiö jo 50 vuoden kokemuksella. Yhtiön 3000 ammattilaista antaa asiakkailleen päivittäin mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Olemme aidosti ylpeitä liiketoimintamme jalommasta tarkoituksesta, jonka myötä olemme omistajamme kautta jo vuosikymmenten ajan tukeneet lasten ja nuorten urheilua ja hyvinvointia valtakunnallisesti.

 

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

RTK-Palvelu - Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.