RTK-Palvelu Oy

Palvelupäällikkö, pääkaupunkiseudun liikennevälineet ja kiertoalueet

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 27.03.2024, 13:00
  • Haku päättyy 26.04.2024, 23:59
  • 26.04.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Palvelupäällikkö, pääkaupunkiseudun liikennevälineet ja kiertoalueet

Oletko valmis astumaan vastuulliseen rooliin pääkaupunkiseudun siivouksen toimialan ympäristössä? Tunnistatko itsestäsi ammattimaista intohimoa monipuoliseen tehtäväkenttään ja olet valmis viemään esihenkilönä tiimimme uudelle tasolle?

Etsimme johtamistaitoista ja kokonaisuudet hallitsevaa Palvelupäällikköä vastaamaan liikennevälineiden ja kiertoalueiden siivoustiiminsä menestyksestä! Jos sinulla on intohimoa palveluiden kehittämiseen ja tiimien johtamiseen, saatat olla juuri etsimämme henkilö.

 

Tehtävänkuva ja odotukset

Sinun vastuullesi tulee liikennevälineiden ja kiertoalueiden palvelulupausten varmistaminen pääkaupunkiseudulla. Tämä rooli edellyttää sinulta kykyä kehittää palveluita, johtaa tiimiäsi tuloksellisesti sekä luoda loistavaa asiakaskokemusta. Työsi sisältää niin toiminnan kehittämistä, uudistusten johtamista kuin tiimisi hyvinvoinnista huolehtimista.

 

Mitä toivomme sinulta

Esihenkilökokemusta – Arvostamme pitkää kokemusta siivouksen toimialan esihenkilötehtävistä ja siivousalan esihenkilötutkintoa.

Ihmisläheisyyttä – Sinulla on kyky luoda hyviä ihmissuhteita ja olet aidosti kiinnostunut tiimisi hyvinvoinnista. On tärkeää, että osaat ja aidosti haluat innostaa henkilöstöä.

Joustavuutta ja aloitekykyä – Olet valmis tekemään päätöksiä itsenäisesti ja tarttumaan haasteisiin proaktiivisesti.

Järjestelmällisyyttä ja luotettavuutta – Osaat pitää langat käsissäsi ja toimit luotettavasti myös kiireen keskellä.

Asiakaslähtöisyyttä – Sinulle asiakkaan tyytyväisyys on ensiarvoisen tärkeää. Kykysi ylläpitää ja vahvistaa asiakassuhteita on tärkeää menestymisellemme.

Joukkuehenkisyyttä – Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Tarvittaessa hyppäät auton rattiin ja hoidat sujuvan suomen ja englannin kielen taitosi ansiosta tilanteet kuin tilanteet.

 

Mitä tarjoamme sinulle

Tehtävä sijoittuu pääkaupunkiseudulle, erityisesti Vantaalle, jossa keskipisteenä on Sanomalan toimipisteemme. Huolehdit myös kiertoalueistasi (Porvoo, Helsinki, Vantaa, Espoo) joille pääset antamaan huomiotasi, sillä jokainen päivä tulee tarjoamaan sinulle uusia haasteita ja mahdollisuuksia kehittää toimintaamme entistä paremmaksi.

Pääset osaksi motivoitunutta ja yhteistyökykyistä tiimiä, jossa arvostetaan jokaisen panosta. Yhteisömme ilmapiiri on avoin ja kannustava, joka luo parhaat mahdolliset edellytykset onnistumiseesi.

Meille on tärkeää, että työssäsi sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi erilaisin koulutuksin. Arvostamme osaamistasi, joten haluamme olla mukana tukemassa myös tulevaisuuden urakehitystäsi osana organisaatiotamme.

Arvostamme työtäsi ja palkitsemme sen asianmukaisesti. RTK-Palvelun työntekijänä saat lisäksi käyttöösi menestyksen mahdollistavat työkalut ja kattavat konsernihenkilöstöedut sekä muita etuisuuksia.

Tarjolla on vastuullinen ja merkityksellisen rooli, jossa pääset kehittämään toimintaamme, toteuttamaan itseäsi ja tuomaan omat taitosi joukkoomme.

Voit lukea lisää palvelupäällikön tehtävästä Tanjan uratarinan muodossa: https://www.rtkpalvelu.fi/uratarina/palvelupaallikko-tanja-putaansuu/

 

Työsuhde

Työsuhde solmitaan toistaiseksi voimassa olevana ja töiden aloitus on sopimuksen mukaan. Työaika tehtävissä on kokoaikainen. Töitä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa mutta myös viikonloppuisin, iltaisin ja öisin tarpeen vaatiessa. Palkkaus tehtävässä on sopimuksen mukaan, aiempi kokemus- ja koulutustaustasi huomioiden. Työsuhteessa sovelletaan kiinteistöalan toimihenkilöitä koskevaa työehtosopimusta.

 

Jos koet hyvän työyhteisön olevan sinulle merkityksellinen, viihdyt meillä varmasti!

Täytäthän hakemuksen 26.4 mennessä ja lisäät hakemukseen CV:si sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Asta Henttinen numerosta 044 412 4479 tai sähköpostitse asta.henttinen@rtkpalvelu.fi

Hae nyt tai vinkkaa kaverillesi, toimi kuitenkin pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. (Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse saapuneita hakemuksia.)

 

RTK-Palvelu Oy
RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen monialayhtiö jo 50 vuoden kokemuksella. Yhtiön 3000 ammattilaista antaa asiakkailleen päivittäin mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Olemme aidosti ylpeitä liiketoimintamme jalommasta tarkoituksesta, jonka myötä olemme omistajamme kautta jo vuosikymmenten ajan tukeneet lasten ja nuorten urheilua ja hyvinvointia valtakunnallisesti.

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

RTK-Palvelu - Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.