RTK-Palvelu Oy

Kiinteistöhuollon palveluohjaaja

  • Sijainti Jyväskylä
  • Julkaistu 23.11.2023, 8:00
  • Haku päättyy 27.02.2024, 23:59
  • 27.02.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kiinteistöhuollon palveluohjaaja

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön! www.rtkpalvelu.fi

Vahvistamme Keski-Suomen yksikköämme 

Haemme nyt PALVELUOHJAAJAA kiinteistönhuoltoon

Meillä asenne ja ammattitaito ratkaisevat.  

Kiinteistöhuollon palveluohjaajana tulet toimimaan osana kiinteistöpalvelun tiimiämme. Olet palveluhenkinen, luotettava ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Vastaat asiakkaamme kiinteistöjen hoidon laadusta tiimisi kanssa toimien esihenkilösi oikeana kätenä. Työhön kuuluu asiakaskohteissa kiertäminen, tiimisi tukeminen, kiinteistönhoidon päivittäiset työt sekä päivystystehtävät.  Organisoit ja ratkaiset ongelmia mielelläsi kiireenkin keskellä.  Kommunikoit vaivatta suomenkielellä. Ajokortti on tässä tehtävässä edellytys. 

Tehtävän edellytyksenä on kiinteistöpalvelualan työkokemus  ja ammattitutkinto.  

 

 Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään! Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin palveluesimies Aino Markola; aino.markola@rtkpalvelu.fi Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi  tai oheisen linkin kautta. Haastatteluja voidaan tehdä jo hakuajalla ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

RTK-Palvelu - Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.