RTK-Palvelu Oy

Junasiivooja

  • Sijainti Kemijärvi
  • Julkaistu 30.10.2023, 13:00
  • Suljettu 22.04.2024, 10:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Junasiivooja

ETSIMME UUSIA TYÖKAVEREITA KEMIJÄRVELLE!

Tarvitsemme osa-aikaisia uusia RTK-Palvelulaisia yöjunien ylläpitosiivoukseen.

Työvuorot sijoittuvat syksyn aikana 3-4 pvä/vko, jolloin junat kulkevat, joulusesongin alkaessa työvuorot sijoittuvat ma-su välille. Työvuoron pituus on 5-7,5h/pvä.

Sopii hyvin opiskelijoille, työvuorot ovat sovittavissa.

Työtunnit viikossa 0-37,5h/vko sesongin loppuun asti, mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen!

 

Mitä tarjoamme?

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään.  

Uusille työntekijöille tarjotaan kattava perehdytys toimialaan, yritykseen, siivouskohteisiin ja työtehtäviin. Tuemme työn ohessa kouluttautumista ja ylläpidämme henkilöstömme osaamista sisäisten koulutusten avulla.

Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat konsernityrityksen henkilöstöedut.

Työsuhteissa noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään! Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin palveluohjaaja Iida-Maria Kerkelä WhatsApp/puh. 044 4671528  tai iida-maria.kerkelä@rtkpalvelu.fi tai elina.oikarainen@rtkpalvelu.fi.  Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.12.2023

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

RTK-Palvelu - Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.