RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Yksikönpäällikkö kiinteistöhuoltoon

  • Sijainti Vihti
  • Julkaistu 02.02.2024, 0:00
  • Haku päättyy 29.02.2024, 23:59
  • 29.02.2024, 23:59

Yksikönpäällikkö kiinteistöhuoltoon

Braleva Kiinteistöpalvelut Oy kokoaa yhteen asumisen palvelut. Tarjoamistamme palveluista (isännöinti, tekninen isännöinti, kiinteistöhuolto, siivous, remontointi ja viherpalvelut) asiakkaamme voivat valita tarpeidensa mukaan haluamansa kokonaisuuden.

Bralevan kiinteistöhuoltoon etsitään uuteen rooliin YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ.

Kiinteistöhuollon yksikönpäällikkönä työroolisi on erittäin monipuolinen. Olet tulosvastuullinen esihenkilö, joka vastaa tiiviissä yhteistyössä liiketoimintajohtajan kanssa kiinteishuollon toiminnasta, seurannasta ja kehittämisestä. Yhdessä työnjohtajien kanssa vastaatte kiinteistönhoitajien töiden suunnittelusta ja ohjaamisesta. Huolehdit myös siitä, että toimintamme sujuu laadukkaasti asiakkaiden suuntaan. Kiinteistöhuollon yksikössä työskentelee noin 35 henkilöä. Toimintamme on keskittynyt Espoon ja Kirkkonummen alueelle, joten tarvitset työssäsi B-ajokorttia.

Toiveemme uudelle yksikönpäällikölle: 

– Näkemys kiinteistöhuollon liiketoiminnasta
– Muutaman vuoden kokemus kiinteistöhuollon työstä
– Osaaminen taloudellisesta suunnittelusta ja seurannasta
– Kokemus esihenkilötyöstä
– Asiakaspalvelutaidot; yhteistyötaidot asiakkuuksien ja Bralevan muun liiketoiminnan kanssa
– Katse tulevaisuudessa; halu kehittää huollon liiketoimintaa sekä tietotaito alan trendeistä
– Rohkeus ja kyky tehdä päätöksiä sekä toteuttaa muutoksia loppuun asti
– IT-taidot kunnossa ja ajan tasalla
– Työtä pelkäämätön asenne
– Malttia ja pientä pilkettä silmäkulmassa myös kiireen keskellä
– Sujuva kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito
– Ymmärrys siivouksen, vihertöiden ja isännöinnin toimialoista

Tehtävä on kokopäiväinen ja vakituinen. Työpöytäsi löytyy Soukan toimistoltamme, ja toivoisimme näkevämme sinut sen ääressä mahdollisimman pian.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävänkuvan lisäksi mukavat työkaverit, hyvät työvälineet, kattavat henkilöstöetumme (mm. lounasetu, virike- ja hierontaetu ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus) sekä viihtyisän työympäristön.

Lähetäthän meille vapaamuotoisen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera kotisivujemme hakulomakkeen kautta (ei sähköpostitse). Hakuaika tehtävään päättyy 29.2.2024, mutta sopivan henkilön osuessa kohdalle täytämme paikan heti.

Lisätietokyselyihin tehtävänkuvaan liittyen vastaa RTK Henkilöstöpalvelu Oy:n konsultti Timo Riissanen puh. 045 231 2399 tai timo.riissanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,