RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Vastaanottoassistentti, Helsinki

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 31.01.2024, 0:00
  • Suljettu 15.02.2024, 0:00

Vastaanottoassistentti, Helsinki

Etsimme asiakkaallemme vastaanottoassistenttia Helsinkiin!

Vastaanottoassistentti vastaa itsenäisesti kaikista aulan tehtävistä. Tehtävä on monipuolinen asiakaspalvelutehtävä ja edellyttää täsmällisyyttä ja asiakaspalvelukykyä. 

Tehtäviä ovat mm:
– vieraiden vastaanottaminen
– kahvitarjoiluiden järjestäminen
– postista huolehtiminen
– puhelinvaihteen hoitaminen
– kulkuluvista huolehtiminen

Kokemus vastaavista tehtävistä ja asiakaspalvelusta sekä erilaisten järjestelmien käyttämisestä katsotaan eduksi. Hyvä suomen ja kohtuullinen englannin kielen osaaminen on tehtävässä edellytys.

Työ on sijaisuus ajalle ma 11.3.-pe 15.3 sekä yksi perehdytyspäivä edellisellä viikolla. Työaika on arkisin klo 8–16 toimistolla Haagassa, Helsingissä.

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liität mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa RTK-Henkilöstöpalvelun Sari Lehtinen p. 044–7978718 / sari.lehtinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: , ,