RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Työnjohtaja vakituiseen työsuhteeseen

  • Sijainti Satakunta
  • Julkaistu 30.01.2024, 0:00
  • Suljettu 29.02.2024, 0:00

Työnjohtaja vakituiseen työsuhteeseen

Haemme RTK-palvelulle työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen. 

Tätä tehtävää varten sinulla tulee olla vähintään sähköpätevyys S2 ja sähköteknikon tai -insinöörin koulutus sekä sujuva suomen kielen taito. Työssä menestyminen edellyttää hyviä teknisiä taitoja, oma-aloitteisuutta ja joukkuehenkisyyttä.  Aikaisempi työkokemus esihenkilönä on myös etu tämän työn kannalta.

Tehtäväkenttäsi on monipuolinen, sisältäen sähkö-teleasennuksia ja huoltotöitä, asiakkaiden kiinteistöissä, teollisuudessa ja laitetiloissa. Olet sähköasentajien esihenkilö ja työskentelyalueesi on Satakunta sekä satunnaisesti Pirkanmaa ja Varsinais-Suomi. Kokemus kiinteistöjen sähkö-asennuksista, sekä operaattoreiden laitetilatöistä katsotaan eduksi paikkaa täytettäessä.

Laita hakemus tulemaan mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lisätietoja antaa Tiia Linnala 044 765 7210.

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,