RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Tuotantotyöntekijöitä puuteollisuuteen

  • Sijainti Varkaus
  • Julkaistu 23.02.2024, 0:00
  • Haku päättyy 03.03.2024, 23:59
  • 03.03.2024, 23:59

Tuotantotyöntekijöitä puuteollisuuteen

Etsimme asiakkaallemme Jeld-Wen Suomi Oy:lle tuotantotyöntekijöitä Kuopioon vakituiseen työsuhteeseen.

JELD-WEN on maailman johtava korkealuokkaisten sisä- ja ulko-ovien, ikkunoiden ja muiden rakennustuotteiden suunnittelija, valmistaja ja jakelija, ja palvelee uusia rakennus-, korjaus- ja remontointisektoreita.

Lähde osaksi JELD-WENIN ammattitaitoista tiimiä! Työtehtäviä on tarjolla monipuolisesti- esimerkiksi pintakäsittelyä, karmien kasausta ja heloitusta, ladontatehtäviä sekä muita tuotantolinjan tehtäviä. Työtehtävissä noudatetaan työntekijöiden toiveiden mukaan työnkiertoa, joten pääset oppimaan uusia työnkuvia ja saat vaihtelua omiin tehtäviisi.

Aiempi kokemus tehdastyöskentelystä ja puuteollisuudesta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä tehtäviin perehdytetään. Töissä on tälläkin hetkellä henkilöitä hyvin erilaisilla työtaustoilla. Tärkein ominaisuutesi on motivoitunut asenne työntekoa kohtaan ja halu oppia uusia tehtäviä. Työskentelet osana tiimiä, joten apua ja tukea on koko ajan saatavilla.

Aidon työmotivaation lisäksi työtehtävissä tarvitaan hyvää fyysistä peruskuntoa.

Kyseessä on arkisin tehtävä 3-vuorotyö, säännöllisellä viikkorytmillä, joten odotamme vuorotyövalmiutta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde solmitaan RTK-Henkilöstöpalvelun kautta.

Jätä hakemuksesi oheisen hakulomakkeen kautta. Paikkoja täytetään sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy. 

Meidän kautta työskentely takaa hyvät henkilöstöedut ja loistavat mahdollisuudet omalle työurallesi jatkossakin, joten hae pian!

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo 8-16 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Noora Toivanen puh/sms/wa 0400480613 noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,