RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Tuotantotyöntekijä prosessityöhön Varkauteen

  • Sijainti
  • Julkaistu 02.02.2024, 0:00
  • Suljettu 18.02.2024, 23:59

Tuotantotyöntekijä prosessityöhön Varkauteen

Haemme vakituista työntekijää asiakasyrityksemme tuotantolaitokseen, joka tuottaa kiviainespohjaisia rakennustarvikkeita Varkaudessa.

Olisitko sinä sopiva tuotantotyöntekijä prosessityöhön?

Työssäsi vastaat omalta osaltasi prosessityöstä koneita käyttämällä, johon kuuluu lisäksi mm. pussitusta ja laadunvalvontaa. Valmiit tuotteet varastoidaan myös lähteväksi eteenpäin.

Työtehtäviin perehdytetään, joten hyvällä ja tekevällä asenteella pääsee jo pitkälle. Huomioithan kuitenkin, että työ on jokseenkin fyysistä ja työskentelyolosuhteet ovat osittain sekä likaisia -että pölyisiä.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa, 6-14 ja 14-22, joten olethan valmis vuorotyöhön.

Eduksi katsotaan aiempi kokemus vastaavasta työstä sekä trukilla ajotaito, mutta arvostamme eniten reippautta ryhtyä tuumasta toimeen ja hyvää motivaatiota työntekoon. Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen, joustava sekä työtä pelkäämätön tekijä.

Tehtävä edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Tarvittaessa työturvallisuuskortin voi suorittaa päivän mittaisella nettikoulutuksella. Hakijan on oltava suomen kielen taitoinen.

Palkkaus rakennustuoteteollisuuden työehtosopimuksen mukainen. 

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttä, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Hakijoita haastatellaan jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo 9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Iina Pyymäki puh/sms/wa 044 412 4058 tai iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi.

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,