RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Tuotantotyöntekijä, metalliala

  • Sijainti Rauma
  • Julkaistu 31.01.2024, 0:00
  • Haku päättyy 29.02.2024, 23:59
  • 29.02.2024, 23:59

Tuotantotyöntekijä, metalliala

Etsimme Raumalle asiakasyrityksellemme metallialan tuotantotyöntekijää.

Yritys on vakavarainen ja toiminut pitkään Raumalla. Heillä on hyvin työssään viihtyvät työntekijät, jotka ovat työskennelleet vuosia samalla työnantajalla. Yrityksellä on laaja metallivalmiste tuotevalikoima ja iso osa tuotannosta menee ulkomaanvientiin. Tuotantotilat ovat toiminnalliset ja heillä on automatisoidut tuotanto- ja pakkauslinjat, joihin nyt tarvitaan vahvistusta tuotannon laajentuessa. 

Työtä tehdään pääosin kahdessa vuorossa. Työsuhde alkaa ensin vuokratyöntekijänä ja tähtää työntekijän vakinaistamiseen asiakasyritykselle. Työntekijän pitäisi olla ahkera, tunnollinen ja reipas. Osaaminen metallialta tai jos olet ollut tekemisissä koneiden, laitteiden tai moottorien kanssa, katsotaan olevan iso hyöty tässä työssä. Suomen kielen osaaminen olisi etu tai ainakin halu oppia kieltä. Alkuun englannillakin pärjää.

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Huomioimme vain linkin kautta tulevat hakemukset. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoa työtehtävästä antaa myyntipäällikkö Sami Leppänen 044 412 4767.

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,