RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Tuotannontyöntekijä/Tiiminvetäjä, Helsinki

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 12.01.2024, 0:00
  • Suljettu 15.02.2024, 0:00

Tuotannontyöntekijä/Tiiminvetäjä, Helsinki

Tervetuloa työskentelemään Helsingin kalasatamaan!

Tässä elintarviketuotannontyöntekijä/tiiminvetäjä tehtävässä sinun pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluisi muun muassa leipien, salaattien ja wrappien valmistelu sekä viimeistely. Lisäksi tavoitteena on seurata tuotannon virtausta ja sujuvuutta eli valmistuksen tahdissa pysymistä. Päivittäisin oleellista on keskittyä tuotannossa tapahtuvien ongelmien ja haasteiden seurantaan sekä niiden ratkomiseen päivätasolla. Työntekijä perehdytyksestä vastaaminen kuuluisi myös työnkuvaan.

Etsimme Tiiminvetäjää, jolla on aiempaa kokemusta vastaavanlaisesta asemasta mielellään. Tärkeintä tässä tehtävässä on hyvä asenne työntekoon sekä huolellinen ja ripeä työote. Lisäksi olet motivoitunut tekemään rutiininomaista työtä ja sinulta löytyy sorminäppäryyttä. Odotamme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa. Saat tuotannon tehtäviin kattavan perehdytyksen.

Työajat: arkisin kello 6-21 välillä

Työt tulevat alkamaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä ja haluat päästä osaksi pitkän historian omaavaa perheyritystä, jätä meille hakemuksesi oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja sinulle tarpeen mukaan antaa HR-asiantuntijamme Toni Lempinen: toni.lempinen@rtkhenkilostopalvelu.fi, 044 412 4275

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,