RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Tuotannontyöntekijä, Helsinki

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 13.02.2024, 0:00
  • Haku päättyy 07.03.2024, 0:00
  • 07.03.2024, 0:00

Tuotannontyöntekijä, Helsinki

Tervetuloa työskentelemään yhdessä uusien mukavien työkavereittesi kanssa Helsingin kalasatamaan!

Tässä elintarviketuotannontyöntekijä tehtävässä sinun pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluisi muun muassa leipien ja salaattien valmistelu sekä viimeistely.

Tärkeintä tässä tehtävässä on hyvä asenne työntekoon sekä huolellinen ja ripeä työote. Lisäksi olet motivoitunut tekemään rutiininomaista työtä ja sinulta löytyy sorminäppäryyttä. Odotamme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa. Tehtävä ei vaadi aiempaa kokemusta sillä saat tehtäviin kattavan perehdytyksen.

Työajat: arkisin kello 6-21 välillä

Työt tulevat alkamaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä ja haluat päästä osaksi pitkän historian omaavaa perheyritystä, jätä meille hakemuksesi oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja sinulle tarpeen mukaan antaa HR-asiantuntijamme Toni Lempinen: toni.lempinen@rtkhenkilostopalvelu.fi, 044 412 4275

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,