RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Teollisuuspäivystäjä Kuopioon, vakituinen

  • Sijainti Siilinjärvi
  • Julkaistu 09.02.2024, 0:00
  • Suljettu 18.02.2024, 23:59

Teollisuuspäivystäjä Kuopioon, vakituinen

Etsimme asiakasyrityksellemme TEOLLISUUSPÄIVYSTÄJÄÄ Kuopioon vakituiseen työsuhteeseen.

Teollisuuspäivystäjä kiertelee isoissa teollisuuslaitoksissa ja vastaa alueiden sekä koneiden kunnossapidosta. Hälytyksiin vastataan päivystysviikoilla vuorokauden ympäri. Tehtävänkuva on monipuolinen sisältää myös asiakaspalvelua.

Työpäivät pitävät sisällään mm. lumitöitä, viiluhakkeen puhdistusta, konekuskin tehtäviä ja kaluston hoitoa. Tehtävässä käytetään pakettiautoa, pyöräkonetta ja kaivinkonetta. Kalustonhoito pitää sisällään mm. kaivurin terien ja hydrauliikkaletkujen vaihtoa.

Tehtävässä pärjää kädentaitoinen tekijä, jolla työkalut pysyy käsissä ja korjaushommat ovat mieluisia.

Työ edellyttää ajokorttia sekä työturvallisuuskorttia. Työturvallisuuskortti on kuitenkin mahdollisuus suorittaa ennen työsuhteen alkua.

Työ sisältää päivystysvuoroja ja yöpäivystysvastuu on joka neljäs viikko. Työtä tehdään myös iltaisin sekä yöaikaan.

Palkkauksessa huomioidaan aiempi kokemustausta ja päivystysvuoroissa maksetaan päivystysmaksut ja muut lisät. 

Tarjolla vakituinen työsuhde huumorintajuisessa työyhteisössä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pian!

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo 8-16 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Noora Toivanen puh/sms/wa 0400480613 noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,