RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Tarjoilija kesäsesonkiin Mikkeliin

  • Sijainti Mäntyharju
  • Julkaistu 27.02.2024, 0:00
  • Haku päättyy 10.03.2024, 23:59
  • 10.03.2024, 23:59

Tarjoilija kesäsesonkiin Mikkeliin

Etsimme asiakkaallemme Mikkeliin tarjoilijoita kesäsesonkiin.

Tarjoilijana palvelet asiakkaita kahvilassa sekä ravintolassa lounaalla ja illallisella.

Olet tärkeässä osassa luomassa asiakkaille elämyksiä, tarjoilun ja hyvän asiakaspalvelun myötä. Ravintolan tarjoamat annokset ja satumainen miljöö on myös ansainnut tunnustusta parhaiden ravintoloiden listauksessa.

Kanssasi työskentelee ammattitaitoinen tiimi, joka perehdyttää sinut alkuun.

Kyseessä 2-vuorotyö ja työajat pääsääntöisesti ovat: 7-15 ja 12-20. Työtä tehdään myös viikonloppuisin.

Työ on toisinaan hektistä, joten hymysi ei saa hyytyä kiireenkään keskellä. Tehtävässä menestyy hyvällä paineensietokyvyllä ja tiimityötaidoilla.

Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta tärkeintä halu oppia uutta ja positiivinen asenne.

Työt alkavat toukokuussa ja kestävät elokuulle saakka, mahdollisuus kuitenkin räätälöidä sopimus käytettävyytesi mukaan. Tässä on loistava tilaisuus työllistyä myöskin joulusesonkiin!

Työssä noudatetaan MARA puolen työehtosopimusta ja palkkaus määräytyy kokemuksen/sopimuksen mukaan.

Tarjolla kesätyö uniikissa ja ainutlaatuisessa ympäristössä, jossa työnkuva on monipuolinen. Sinua odottaa mukava ja ammattitaitoinen työyhteisö sekä hyvät työskentelytilat.

Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde solmitaan RTK-Henkilöstöpalvelun kanssa.

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo 8-16 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Noora Toivanen puh/sms/wa 0400480613 noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: