RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Sisustusasentaja, Levyseppä ja Hitsaaja telakoille

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 17.01.2024, 0:00
  • Suljettu 29.02.2024, 0:00

Sisustusasentaja, Levyseppä ja Hitsaaja telakoille

Etsimme asiakasyrityksellemme Sisustusasentajia, Levyseppiä ja Hitsareita.

Onko sinulla kokemusta tai osaamista laivateollisuudesta? Haemme asiakasyrityksellemme useita osaajia Rauman ja Turun telakoille työskentelemään laivanrakennuksessa usemman vuoden. 

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta itsenäisestä ja vastuullisesta työskentelystä. Eduksi katsomme kokemuksen laivojen rakentamisesta. Työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Sovellut hyvin ryhmätyöhön ja sopeudut nopeasti erilaisiin työtehtäviin ja tiukkoihin aikatauluihin. Sisustusasentajan työtehtäviisi voi kuulua esimerkiksi sisustuksien rakennekoolaukset seiniin ja kattoihin, metalli- ja alumiinikoolausten työstäminen ja asentaminen, sisustusmateriaalien asennukset seiniin, kattoihin sekä lattiaan, kalusteiden ja laitteiden asennustyöt. Hitsautaitoa pitää olla putkihitsauksesta Mig, Tig tai Puikko. Osaamista vaaditaan myös eri paksuisten ja eri materiaalien hitsaamisesta laidasta laitaan. Palkkaus pohjautuu tyehtospimukseen.

Tämä voi juuri sinun uusi työpaikkasi, jos omaat työhön tarvittavat:

– Pätevyydet työtehtävään

– Tulityö- ja työturvakortti

– Putkien hitsausluokat 

– Taustasi on nuhteeton. Rauman telakalle tehdään turvaselvitys. 

– Ymmärrystä laivanrakennuksen valmistusprosessista ja työjärjestyksestä sekä rakentamiseen liittyvistä työtavoista ja -menetelmistä.

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi. Huomioimme vain linkin kautta tulevat hakemukset. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. 

Lisätietoa työpaikasta antaa HR-asiantuntija Tiia Linnala 044 765 7210. 

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,