RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Sähkömetallimiehiä ja asentajia

  • Sijainti Uusikaupunki
  • Julkaistu 08.02.2024, 0:00
  • Suljettu 29.02.2024, 23:59

Sähkömetallimiehiä ja asentajia

Etsimme asikasyrityksellemme sähkömetallimiehiä ja asentajia Turun, Rauman ja Uudenkaupungin telakoille.

Omaatko osaamista laiteasennuksista, osaat hitsata niin, että saat esimerkiksi kiinnitettyä ja asennettua telineitä, ratoja, putkia, iv -kanavia, tukirautoja sekä laitekaappeja. Osaat suorittaa keskuksien ja laitteiden haalausta sekä petien ja kiinnitysten tekoa näille. Mikäli omaat maista vastaavaa kokemusta teollisuudessa parista, niin saatat olla etsimämme henkilö. Kokemusta telakalla aiemmin työskentelystä ei siis vaadita, mutta se on etu, jos olet ollut vaikkapa laivapuolella ennen. Tehtävään saat perehdytyksen.

Suomen kielen taito on eduksi. 

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi. Huomioimme vain linkin kautta tulevat hakemukset. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. 

Lisätietoa työpaikasta antaa HR-asiantuntija Tiia Linnala 044 765 7210. 

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,