RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Sähköasentaja

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 16.02.2024, 0:00
  • Suljettu 07.03.2024, 0:00

Sähköasentaja

Etsitkö uusia haasteita sähköasennuksen parista? Oletko kiinnostunut työskentelemään pitkäaikaisesti hyvämaineisessa ja vakavaraisessa yrityksessä? Tässä voi olla juuri sinun työpaikkasi, sillä etsimme nyt Laivasähkötyö Oy:lle sähköasentajia Helsingistä, jotka olisivat kiinnostuneita menemään Turkuun perehtymään ja sen jälkeen palata Helsinkiin töihin! Turun perehdytyksen ajaksi hakijoilla järjestetään majoitus. Perehdytyksen arvioitu kesto on noin. vuosi.

Laivasähkötyö Oy on osa suomalaista LST Group -konsernia. LST Group on perustettu vuonna 1962 ja konsernin toimialoina ovat sähköurakointi laivanrakennuksessa, teollisuudessa, kiinteistöissä ja liikkuvassa kalustossa.

Tässä työssä tulet työskentelemään erilaisissa sähköasennustöissä Laivasähkötyön työkohteissa, joita ovat mm. uusien laivojen sähköasennukset sekä muut merenkulkuun liittyvät sähköistystyöt. Työnkuva tässä tehtävässä on monipuolinen ja työtä on tarjolla pitkäksi aikaa.

Tässä työssä menestyäksesi sinulla tulisi olla sähköasentajan koulutus sekä kokemusta sähköasentajan työtehtävistä. Valmis laivasähköasentaja sinun ei tarvitse olla, vaan tulet saamaan työtehtäviin erinomaisen perehdytyksen. Lisäksi tarvitset oma-aloitteisuutta sekä hyvää asennetta työntekoa kohtaan. Työtä tehdään päivävuorossa viikkotyöajan ollessa 40h/viikko.

Tarjoamme sinulle:
– Palkkauksen, johon voit itse aidosti vaikuttaa
– Mahdollisuuden pitkään työuraan sekä etenemismahdollisuuden konsernin sisällä
– Tutkitusti erinomaisen työilmapiirin, jossa työtäsi arvostetaan
– Monipuoliset virike- ja hyvinvointiedut ja säännölliset työajat.

Kiinnostuitko tästä työpaikasta? Hae pian sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja työtehtävästä antaa HR-asiantuntija Toni Lempinen, Puh. 044 412 4275, toni.lempinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Katso myös muut yrityksen avoinna olevat työpaikat alla olevasta linkistiä.

https://www.rtkhenkilostopalvelu.fi/laivasahkotyo/

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,