RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Ratkaisumyyjä, Rauma

  • Sijainti Satakunta
  • Julkaistu 06.02.2024, 0:00
  • Suljettu 19.02.2024, 0:00

Ratkaisumyyjä, Rauma

Oletko intohimoinen myyjä, joka rakastaa ratkaisukeskeistä lähestymistapaa? Haluaisitko olla uuden tuote- ja palvelukokonaisuuden myynnin keihäänkärkenä oman alueensa johtavassa yrityksessä, joka puskee rajojaan ja tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme toiminnanohjausjärjestelmien ja sähköisten taloushallinnon palveluiden Ratkaisumyyjää.

Ratkaisumyyjänä vastaat asiakkaidemme tarpeiden syvällisestä ymmärtämisestä ja tarjoat heille räätälöityjä ratkaisuja. Toimit aktiivisesti yhteistyössä asiantuntijoiden ja muiden sidosryhmien kanssa varmistaaksesi asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelukokemuksen. Tehtäviisi kuuluu myös uusien liiketoimintamahdollisuuksien tunnistaminen ja nykyisten asiakassuhteiden vahvistaminen.

Toivomme sinulta:

  • Kokemusta ja näyttöjä B2B myynnistä
  • Kaupallista koulutusta (esim. talous, liikkeenjohto- tai laskentapuolelta)
  • Hyviä IT taitoja
  • Yrittäjämäistä asennetta
  • Valmiutta ja rohkeutta lähteä aktiivisesti omalla tekemisellä rakentamaan yritykselle uutta palvelutarjonnan kulmakiveä
  • Hyvää suomen kielen puhe-, luku- sekä kirjoitustaitoa. Englannin kielen osaamisen tulee olla tyydyttävällä tasolla.

Ensisijainen toiminta-alueesi on Satakunta ja pääasiallinen toimipisteesi sijaitsee Raumalla, mutta tässä roolissa työskentelet joustavasti myös etänä. Tulet keräämään runsaasti kilometrejä myyntityössäsi, joten ajokortti ja oma auto on edellytys.

Palkkaus: Kiinteä pohjapalkka + prosenttiosuus kuukauden liikevaihdosta.

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto ja valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksen palvelukseen vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Kuulostaako kiinnostavalta? Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen oheisen hakulinkin kautta, niin keskustellaan! Toimi ripeästi, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytoinnin kumppanina toimii RTK Henkilöstöpalvelu Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa: Rekrytointikonsultti Santeri Teerisuo, 044 412 4661, santeri.teerisuo@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,