RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Prosessinhoitaja, Lahti

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 31.01.2024, 0:00
  • Suljettu 15.02.2024, 0:00

Prosessinhoitaja, Lahti

Etsimme Lahteen asiakasyrityksemme ammattitaitoista prosessinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen

Etsimme motivoitunutta ja sitoutunutta prosessinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme Lahteen. Tarjoamme pitkäaikaisen työmahdollisuuden, ja vakinaistuminen on mahdollista koeajan jälkeen. Työ on jatkuvaa 3-vuorotyötä, ma-pe viikkotyörytmillä: Aamuvuoro klo 06–14, iltavuoro klo 14–22 ja yövuoro klo 22–06.

Työ on pääasiallisesti näyttöpäätetyötä, joiden avulla valvot tuotannon eri koneita ja laitteita. Tunnistat virheilmoitukset ja seisahdukset sekä osaat paikallistaa laitevikojen syyt. Kykenet tilaamaan tarvittaessa huollon, mahdollisesti korjaamaan pienet viat itse perustyökaluja käyttäen itse sekä konsultoimaan työnjohtoa aina tarvittaessa.

Työskentelet pääasiassa itsenäisesti, joten odotamme sinulta hyvää asennetta ja oma-aloitteisuutta. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot, omaat kyvyn korjata ja säätää pieniä laitteisto- ongelmia mahdollisesti myös itse. Saat työhön kattavan perehdytyksen.

Lisäksi toivomme, että hakijalla on kokemusta teollisuuden työstä ja mahdollisesti teollisuuden alan koulutus, esimerkiksi kone- tai laitepuolelta. Eduksi lasketaan myös aiempi kokemus prosessinhoitajan tehtävistä.

Hygieniapassi on suotava, mutta sen voi hankkia myös töiden alkamisen jälkeen.

Palkkaus: Elintarvikealan TES/ sopimuksen mukaan

Työt alkavat maaliskuun aikana. Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liität mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa RTK-Henkilöstöpalvelun Sari Lehtinen p. 044–7978718 / sari.lehtinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,