RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Planneri, Uudenkaupungin Työvene

 • Sijainti Uusikaupunki
 • Julkaistu 31.01.2024, 0:00
 • Suljettu 16.02.2024, 0:00

Planneri, Uudenkaupungin Työvene

Uudenkaupungin Työvene Oy etsii kasvunsa tueksi Planneria tuotannon suunnittelutehtäviin.

”Uudenkaupungin Työveneellä on pitkä kokemus ammattikäyttöön tarkoitettujen alumiini- ja teräsrunkoisten veneiden ja alusten suunnittelusta ja rakentamisesta. Toimitamme asiakkaan tarpeiden mukaisesti räätälöidyt avaimet käteen -projektit ajallaan ja sovittuun hintaan. Yli 220 alustoimitustamme ovat antaneet Työveneelle arvokasta kokemusta vaativiin ammattikäyttöihin soveltuvien alusten suunnittelusta ja rakentamisesta. Avainhenkilöillämme on vuosikymmenten kokemus laivanrakennuksesta ja projektienhallinnasta, lisäksi hyvät tuotantotilat varmistavat, että asiakkaamme saavat aina laadukkaan tuotteen.”

Tehtävässä työllistyt suoraan Uudenkaupungin Työveneelle ja pääset tuotannon suunnittelijana työskentelemään tiiviissä yhteistyössä koko projektitiimimme kanssa. Projektimme ovat varsin vaihtelevia, toimitamme asiakkaalle erityisesti varta vasten heidän tarpeisiinsa räätälöityjä aluksia ympäri Eurooppaa.

Tilauskantamme on hyvä pitkäksi aikaa ja nyt tarvitsemmekin vakituiseen työsuhteeseen lisää tekijöitä.

Toimenkuva:

Päävastuualueenasi alusten rakennus- ja korjausprojekteissa on mm. korjaustapasuunnitelmien tekeminen, kokonaisaikataulun laatiminen, seuranta ja ennustaminen sekä projektikohtaisten tuntityöarvioiden ja kustannusarvion seuranta. Seuraat projektin edistymistä ja aikataulutat töitä uudelleen tarpeen mukaan. Lisäksi suunnittelet telakan koneiden, piha-alueiden ja tilojen käyttöä, olet mukana tuotantotapojen kehityksessä ja investointihankkeiden valmistelussa sekä osallistut pätevyys- ja koulutussuunnitelmien laatimiseen.

Odotamme sinulta:

 • käytännön kokemusta vastaavista tehtävistä
 • hyvää organisointikykyä
 • erinomaisia kommunikointi ja ihmissuhdetaitoja
 • kykyä hahmottaa kokonaisuuksia
 • soveltuvaa koulutusta tai käytännön kokemusta
 • aluksiin liittyvien piirustusten ymmärtämistä
 • MS ohjelmien syvällistä osaamista
 • hyvää suomen ja englannin kielen puhe-, luku- ja kirjoitustaitoa

Valittavalle henkilölle tullaan laatimaan turvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työn vastaanottamiselle.

Lähetä hakemuksesi ja CV oheisen hakulinkin kautta mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytoinnin kumppanina toimii RTK Henkilöstöpalvelu Oy. Lisätietoja: Rekrytointikonsultti Santeri Teerisuo, 044 412 4661, santeri.teerisuo@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,