RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Myyjä päivittäistavarakauppaan Kuopioon

  • Sijainti Iisalmi
  • Julkaistu 02.02.2024, 0:00
  • Suljettu 18.02.2024, 0:00

Myyjä päivittäistavarakauppaan Kuopioon

Etsimme asiakkaallemme myyjää päivittäistavarakauppaan Kuopioon.

Työhön kuuluvat erilaiset päivittäistavarakaupan työtehtävät, mm. tavaran esillelaitto, kuorman purku, myynti ja asiakaspalvelu, Veikkaus-palvelut sekä pakettipalvelut, jne.

Hakemamme henkilö on reipas, ripeä ja asiakaspalveluhenkinen. Toivomme palkattavalta henkilöltä löytyvän aiempaa kokemusta kassan- ja Veikkaus-laitteen käytöstä.

Tarjolla alkuun määräaikainen RTK-Henkilöstöpalvelun kautta, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus keskustella jatkosta asiakasyrityksen kanssa.

Palkkaus kaupanalan työehtosopimuksen mukaan. Viikkotyötuntimäärästä voi neuvotella hakijan tilanteen mukaan.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa arkisin klo 9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Iina Pyymäki puh/sms/wa 044 412 4058 tai iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,