RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Myyjä kesäsesonkiin Mikkeliin

  • Sijainti Mäntyharju
  • Julkaistu 05.02.2024, 0:00
  • Suljettu 18.02.2024, 23:59

Myyjä kesäsesonkiin Mikkeliin

Etsimme asiakkaallemme Mikkeliin myyjiä herkku- sekä vaatekaupan kesäsesonkiin.

Vaatekauppa palvelee ainutlaatuisessa miljöössä, tarjoten muotia Italiasta ja Ranskasta.

Tunnelmallinen Herkkukauppa tarjoaa ruokatuotteita sekä sisustusesineitä.

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä kesätöihin uniikkiin kohteeseen, tarjoten asiakkaille elämyksiä hyvän palvelun ja mielenkiintoisten tuotteiden myötä. Työssäsi pääset osallistumaan kesämyymälän avaamiseen ja somistamiseen.

Etsimämme myyjä kokee myynti- ja asiakaspalvelutehtävät omakseen, häneltä sujuu timiityöt, mutta luonnistuu tarvittaessa myös itsenäinen työote.

Aiempi koulutus ja kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi. Tehtävään kuitenkin perehdytetään, joten asenne ratkaisee!

Kyseessä kokopäivätyö.

Työt alkavat kesäkuussa ja kestävät elokuulle saakka, mahdollisuus kuitenkin räätälöidä sopimus käytettävyytesi mukaan. Tässä on loistava tilaisuus työllistyä myöskin joulusesonkiin!

Työssä noudatetaan MARA puolen työehtosopimusta ja palkkaus määräytyy kokemuksen/sopimuksen mukaan.

Tarjolla kesätyö uniikissa ja ainutlaatuisessa ympäristössä, jossa työnkuva on monipuolinen. Sinua odottaa mukava ja ammattitaitoinen työyhteisö sekä hyvät työskentelytilat.

Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde solmitaan RTK-Henkilöstöpalvelun kanssa.

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo 8-16 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Noora Toivanen puh/sms/wa 0400480613 noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,