RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Maatilatyöntekijä kesäksi Joroisiin

  • Sijainti Varkaus
  • Julkaistu 06.02.2024, 0:00
  • Haku päättyy 03.03.2024, 23:49
  • 03.03.2024, 23:49

Maatilatyöntekijä kesäksi Joroisiin

Haemme asiakkaallemme Joroisiin kesätyöntekijää maataloustöihin!

Työnkuvaasi kuuluu monipuolisesti erilaisia maataloustöitä, mm. pellolla siirtonurmen leikkausta, traktorilla työskentelyä ja muita koneellisia töitä, muita maatilan työtehtäviä ja pihatöitä. Tehtäviin perehdytetään tarvittaessa.

Kaikki kokemus maatilapuolen tehtävistä luetaan eduksi, mutta tärkeintä on ahkeruus sekä työtä pelkäämätön ja positiivinen asenne. Palkattavalta henkilöltä tulee löytyä B-ajokortti, traktorikokemus on plussaa.

Aloitus sopimuksen mukaan toukokuun aikana, kesto sovittavissa työntekijän käytettävyyden mukaan mahdollisesti syksyyn saakka.

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian palkkatoiveineen oheisen hakulinkin kautta. Saatamme pyytää haastatteluun jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo 9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Iina Pyymäki puh/sms/wa 044 412 4058 iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

    Osaamisalue: