RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Maanrakennustyöntekijä

  • Sijainti Hollola
  • Julkaistu 07.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Maanrakennustyöntekijä

Oletko sinä etsimämme sähäkkä ja tunnollinen maanrakennustyöntekijä? 

Tehtäviisi kuuluu kaivinkoneen perämiehenä toimiminen Lahden alueella. Työ sisältää mahdollisesti myös muita yleisiä maanrakennusalan tehtäviä. Työ edellyttää reipasta otetta ja hyvää kommunikointikykyä, joten arvostammekin hyvää suomen kielen taitoa. Oma auto helpottaa työmaille liikkumista. Työturvallisuus on tässä isossa roolissa, joten eduksi katsomme työturvallisuuskortin. 

Haettavalla työntekijällä tulee olla kokemusta yhdyskuntaverkoston rakentamisesta/saneeraamisesta ja hänellä täytyy olla vähintään vesityökortti, tieturva 1 -kortti, työturvakortti sekä kuvallinen henkilökortti. 
Muuten pitäisi olla kattava osaaminen kaivojen ja putkien asennuksista, rakennekerrosten tekemisestä, kaatojen laskemisesta, lasereiden käytöstä, kuvien lukemisesta yms., mitä nyt voisi olettaa, jos todella on kokemusta tuosta yhdyskuntatekniikan rakentamisesta. 
Voimassa oleva virallinen sähköhitsauspätevyys todella iso plussa, mutta ei pakollinen. 

Työt alkavat heti sopivien tekijöiden löydyttyä, joten toimithan ripeästi.

Mikäli tuntuu, että olisit etsimämme henkilö, niin hae tehtävää heti ja jos sinulla heräsi kysymyksiä niin kilauta Tonille. Toni Lempinen p. 044 412 4275 / toni.lempinen@rtkhenkilostopalvelu.fi 

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: