RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Lumityöntekijöitä Joensuuhun

  • Sijainti Liperi
  • Julkaistu 05.02.2024, 0:00
  • Suljettu 25.02.2024, 23:59

Lumityöntekijöitä Joensuuhun

Haemme nyt tarvittaessa töihin kutsuttavia lumityöntekijöitä Joensuun alueelle!

Aikaisempaa kokemusta ei vaadita – jos olet työtä pelkäämätön ja ripeä työskentelijä, tämä työ on juuri sinulle! Työhön perehdytetään hyvin ja työskentely tapahtuu tiimeissä. Lisäksi työ tehdään aina tarvittavin turvavarusteluin. Eduksi katsotaan voimassaoleva työturvallisuuskortti.

Työ pitää sisällään lumien pudottamista kiinteistöjen tasakatoilta. Työn luonteen vuoksi edellytämme hyvää fyysistä peruskuntoa sekä kykyä työskennellä korkeissa paikoissa. Perehdytyksen sekä tiimityön vuoksi tässä työssä tarvitaan hyvää suomen kielen taitoa.

Työtä tehdään arkipäivisin klo 7-15. Työ on keikkaluontoista ja työhön kutsutaan lumitilanteen mukaan.

Työtä voi tehdä joustavasti, joten tämä työ sopii mm. toisen työn oheen, opiskelijalle tai eläkeläiselle.

Hyville tekijöille on tarjolla kauttamme myös uusia työmahdollisuuksia lumisesongin jälkeen.

Edellytämme:
– Kykyä työskennellä korkeissa paikoissa
– Hyvää fyysistä kuntoa
– Suomen kielen taitoa

Kiinnostuitko? Hae paikkaa jo tänään – työt alkavat lumitilanteen mukaan, mutta valitsemme tekijät heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa: Jonne Myller, p. 050 341 7993 | jonne.myller@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,