RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Lukkoseppä / lukkoseppäharjoittelija

  • Sijainti Rauma
  • Julkaistu 16.01.2024, 0:00
  • Suljettu 16.02.2024, 0:00

Lukkoseppä / lukkoseppäharjoittelija

Rauman Lukitustekniikka Oy on Rauman seudulla toimiva asiantunteva lukkopalveluyritys, joka tarjoaa kattavat turva- ja lukitusratkaisut yksityishenkilöille ja yrityksille. Meiltä saat suunnittelun ja asennukset yli 30 vuoden kokemuksella. Palveluihimme kuuluu avainpalvelut, avaintenhallinta, lukkopalvelut, kaiverrustuotteet sekä lukitus-, turva- ja kamerajärjestelmät. Rauman lukitustekniikka on osa Contineo-konsernia, johon kuuluu mm. RTK-Palvelu, RTK-Henkilöstöpalvelu, A-Lukitus, Ajan-Avain, Raision lukko ja Rauman Lukko.

Etsimme LUKKOSEPPÄÄ / LUKKOSEPPÄHARJOITTELIJAA 

Etsimme asiakasyrityksellemme lukkoseppää / lukkoseppäharjoittelijaa Raumalle. Työnantajana lupaamme perehdyttää alasta kiinnostuneen ja/tai koulutamme tarvittaessa ammattiin oppisopimuksella. Työ on vakituinen kokopäivätyö. Työssä tarvitaan itsenäistä ja vastuullista työotetta, kädentaitoja, nuhteettomuutta (turvasuojaajakortti) sekä asiakaspalvelutaitoja. Hakijan eduksi luetaan metalli-, puu- , auto- tai elektroniikka alan koulutus. Haussa on siis reipas, ahkera ja oma-aloitteinen tekijä.

Työtä löytyy sinulle, tuleva moniosaaja, joka olet kiinnostunut kädentaitoja vaativista monipuolisista kulunhallinnan työtehtävistä. Työstä suoriutuminen edellyttää riittävää suomen kielen osaamista. Alalla toimiminen edellyttää ajokorttia, hyvää terveyttä sekä käynnin työhöntulotarkastuksessa.

Työtehtäviisi tulevat kuulumaan kattavan perehdytyksen jälkeen kaikki kulunhallinnan työt aina suunnittelusta ja lukkojen sarjoituksista asennuksiin, korjauksiin, huoltoon ja ylläpitoon. Asennamme ja huollamme ovi- ja porttiautomatiikkaa, sähkölukot ja mekaaniset lukot.

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi. Huomioimme vain linkin kautta tulevat hakemukset. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. 

Lisätietoa työpaikasta antaa HR-asiantuntija Tiia Linnala 044 765 7210. 

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,