RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Laivaputkiasentajia telakoille

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 17.01.2024, 0:00
  • Suljettu 29.02.2024, 0:00

Laivaputkiasentajia telakoille

Etsimme asiakasyrityksellemme Laivaputkiasentajia.

Onko sinulla kokemusta tai osaamista laivateollisuudesta? Haemme asiakasyrityksellemme useita osaajia Rauman ja Turun telakoille työskentelemään laivanrakennuksessa usemman vuoden.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta itsenäisestä ja vastuullisesta työskentelystä. Eduksi katsomme kokemuksen laivojen rakentamisesta. Työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Sovellut hyvin niin yksilö- kuin ryhmätyöhön. Sopeudut nopeasti erilaisiin työtehtäviin ja tiukkoihin aikatauluihin. Laivaputkiasentajana pääset asentamaan eri paksuisia putkia. Monet putkistot ovat hyvin eri materiaaleista ja niiden käyttötarkoitukset on vaihtelevia. Hyvällä ja oppimishaluisella asenteella pääset eteenpäin. Palkkaus pohjautuu tyehtospimukseen.

Tämä voi juuri sinun uusi työpaikkasi, jos omaat työhön tarvittavat:

– Pätevyydet työtehtävään

– Tulityö- ja työturvakortti

– Taustasi on nuhteeton. Rauman telakalle tehdään turvaselvitys. 

– Ymmärrystä laivanrakennuksen valmistusprosessista ja työjärjestyksestä sekä rakentamiseen liittyvistä työtavoista ja -menetelmistä.

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi. Huomioimme vain linkin kautta tulevat hakemukset. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. 

Lisätietoa työpaikasta antaa HR-asiantuntija Tiia Linnala 044 765 7210. 

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,