RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Lähiesihenkilö

  • Sijainti Eura
  • Julkaistu 05.02.2024, 0:00
  • Suljettu 25.02.2024, 23:59

Lähiesihenkilö

Osaatko pyörittää arkea, silloin sinulla voisi olla mahdollisuus menestyä tässä työssä. Haemme Euraan lähiesihenkilöä keskuskeittiöön. 

Tässä työssä tärkeintä on olla esihenkilönä omalle tiimille ja hallita tilaukset. Työ pitää sisällään tiivistä yhteistyötä myös kokkien kanssa, joten hyvät vuorovaikutustaidot on eduksi. Työ on kiireistä, joten paineen alla työskentelystä tulisi olla aikaisempaa kokemusta. Työssä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielentaitoa. 

Työtehtävät:

– ruokatilauksien tekeminen ja suunnittelu

– työvuorolistojen organisointi

– henkilöstön johtaminen

– työnkehittäminen

Tarve henkilölle on heti, joten laitathan hakemuksen tulemaan mahdollisimman nopeasti. 

Lisätietoja avoinna olevasta työtehtävästä antaa HR-asiantuntija Tiia Linnala 044 765 7210. 

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: