RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Koneenkäyttäjiä muoviteollisuuteen

  • Sijainti Polvijärvi
  • Julkaistu 26.02.2024, 0:00
  • Haku päättyy 03.03.2024, 23:59
  • 03.03.2024, 23:59

Koneenkäyttäjiä muoviteollisuuteen

Etsimme nyt Joensuussa toimivalle muovialan asiakkaallemme koneenkäyttäjiä!

Tässä työssä työtehtäväsi tulee pitämään sisällään leikkuulinjaston hoitoa sekä mahdollisesti muita teollisuuden työtehtäviä. Työ käsittää mm. laadunvalvontaa sekä työkalun vaihtoja, joten olisi hienoa jos työhistoriastasi löytyisi kokemusta työkalujen käytöstä, oli se sitten autonasennusta tai ruiskuvaluasettajan työtehtäviä. 

Toivomme että sinulla on aikaisempaa työkokemusta teollisuuden tehtävistä tai jonkinlaista teknistä koulutusta. Tärkeintä on kuitenkin kyky tehdä pitkäjänteisyyttä ja tarkkuutta vaativaa työtä, ja hyvällä asenteella pääset pitkälle. Työt alkavat sopimuksen mukaan alkuvuoden 2024 aikana. Aluksi töitä on luvassa 1-3 kuukaudeksi, mutta hyvälle tekijälle työtä on tarjolla pidemmäksikin aikaa. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Kiinnostuitko tästä työpaikasta? Hae pian, haastattelemme jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja työtehtävästä antaa HR-asiantuntija Jonne Myller, 050 341 7993, jonne.myller@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,