RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Kokoonpanija, Helsinki

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 01.02.2024, 0:00
  • Suljettu 15.02.2024, 0:00

Kokoonpanija, Helsinki

Haemme asiakkaallemme Vantaalle reippaita kokoonpanijoita!

Nyt on käsistään näppärille ja käteville töitä tarjolla tuotannon työtehtävissä sähkölaitteita valmistavassa yrityksessä.

Työtehtäviisi kuuluu mekaanisten laitteiden asennukset/kokoonpanot, tarvittaessa työ sisältää myös mekaniikka-asennuksia ja kokoonpanoa.

Toivomme sinulta koulutusta, teknisten piirustusten lukutaitoa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Huomioimme haussa myös uransa alussa olevat asentajat. Työkokemus eduksi kokoonpano- ja asennustöistä.

Tärkeintä on hyvä asenne työntekoon sekä huolellinen ja ripeä työote. Lisäksi olet motivoitunut tekemään rutiininomaista työtä ja sinulta löytyy sorminäppäryyttä. Toivomme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa. Kokemus ja koulutus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Työaika arkisin klo 8–16. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Palkkaus: 2600 € kuukaudessa.

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. 

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä työhön liittyen, lisätietoja voit tiedustella Toni Lempiseltä p.044-4124275, toni.lempinen@rtkhenkilostopalvelu.fi 

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,